OH WAT MOOI – PHIL & PHAE

De lente is begonnen (of in aantocht) en dat wil zeggen dat we weer op zoek gaan naar heel wat nieuwe spulletjes voor het nieuwe seizoen.
Ik heb weer heel veel nieuws voor jullie klaarstaan en kan niet wachten om jullie het allemaal te tonen, maar vandaag bijt ik de spits af met misschien wel 1 van mijn favoriete nieuwe merkjes.

Een tijdje geleden ontdekte ik via Instagram weer een za-lig mooi baby-/kinderkleding merk: Phil & Phae !

Phil & Phae staat voor comfy chic kleding voor baby’s en kinderen tot 4 jaar oud.
“Ze geloven dat een goed ontwerp bijzonder is, maar er tegelijkertijd moeiteloos uitziet: uniek, maar niet te ingewikkeld. Ze gebruiken moderne maar tijdloze modellen en veel aandacht voor details, uitgevoerd in de zachtste materialen. De smaakvolle kleurenpaletten bevatten natuurlijke kleuren en zachte tinten die de aandacht niet afleiden van waar het om draait: jouw kind.”

Het was liefde op het eerste gezicht. De modellen zijn tijdloos en de zachte basic kleurtjes worden mooi afgewisseld met leuke prints. Ik kon niet anders dan wat leuks bestellen voor Cis en Vin.

Voor Cis koos ik de Jules Sweater. Een ontzettend zachte sweater met een raw edge afwerking. Het valt zo lekker nonchalant en wat losser dan de meeste sweaters, de mouwen zijn gezellig lang en zoals ze inderdaad omschrijven op de site is het zakje op de voorkant van de sweater ideaal om hun kleinste schatten in te verstoppen. Cis heeft altijd wel wat centjes of steentjes op zak… En ja hoor… het duurde dan ook geen half uur voor dat hij z’n kleine zakje had gevuld. 😉

Ook koos ik het Jamie broekje. Wat een musthave is dit zeg!
Het voelt zo ontzettend zacht aan en heeft een kei goede pasvorm!
De volledige outfit is zo zacht, zo comfy & zo chic!

Voor Vin koos ik een super leuk kruippakje met een hele mooie print. Het kruippakje ROWI zit super comfy en heeft een hele mooie fit. Hij ziet er zo schattig en stoer tegelijk uit!
En wat nog leuker is dat de jongens matchen zonder dat ze hetzelfde dragen!
We maakten er een gezellige voormiddag van in onze comfy outfits!
De jongens in Phil & Phae en ik in mijn nieuwe Calvin Klein outfit die ik scoorde bij Maasmechelen Village.
Straks verrassen we opa en oma nog even met een kort bezoekje en ik ben er zeker van dat ze als eerste zullen zeggen dat de jongens zo’n leuke nieuwe outfits aan hebben!
Check zeker eens hun webshop en ontdek de volledige collectie!

IMG_3011

IMG_2950

IMG_2936

IMG_2979

IMG_2973

IMG_2998

IMG_2943

IMG_2947

IMG_3020

IMG_3010

IMG_2935

IMG_2971

IMG_2946

IMG_3014

IMG_2957

IMG_2927

IMG_2993

IMG_2934

IMG_2939

IMG_3006

IMG_2953

IMG_3025

Love,

Elle

Geef een reactie