HET VOORJAAR WORDT EEN FEESTJE

De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt, het wordt steeds weer groener buiten en de bloesem toont ons de mooiste kleurtjes… Yesss… de lente doet iets met een mens!
Cis en Vin willen dan ook niets liever dan buiten spelen. Cis is echt gefascineerd door de natuur. Diertjes, plantjes, insecten, gras en zand… Hij onderzoekt alles heel grondig en als hij een volledige dag buiten kan spelen dan straalt hij puur geluk uit. Picknicken vind hij dan ook helemaal geweldig… We doen dit vaak in het bos, maar ook bij ons of bij opa en oma in de tuin maken we er werk van!
Cis en zijn knuffels zijn onafscheidelijk, dus nemen we ze steeds mee de tuin in, maken we het gezellig en verwennen we die zachte vriendjes even goed als onze buikjes.

Cis had twee weekjes vakantie en toen we vorige week Vin bij de creche afzetten, reden we door naar de Action om nieuwe picknickspulletjes te kopen. Zijn jullie ook zo’n Action fans? Ik loop er maandelijks een paar keer binnen om de leukste spulletjes te scoren aan hele leuke prijzen!
En ook voor onze picknick stelde Action ons niet teleur. We vonden er super mooie spulletjes voor een “on the go” picknick zoals bekertjes, plastieken wijnglazen, servetjes, rietjes, vorkjes en lepels. En ook de dekentjes en kussentjes konden zeker niet missen…

Voor de tuinpicknick vond ik twee super mooie houten dienbladen , een broodmandje, een limonadekan en bijpassende bekers…
In ieder geval… we gooiden ons karretje goed vol met spulletjes en dit voor nog geen €50,-!

De picknick zelf was super gezellig… Ik moest van Cis saté boterhammetjes maken, en we vulden onze dienbladen met nog meer lekkers… Onze kan werd gevuld met “doorschijnende limonade en citroentjes”, zoals Cis het noemt en we maakten het gezellig met de dekentjes en kussentjes!

Het was een succes! Heerlijk om zo even quality time door te brengen met kleine Cis (die duidelijk in zijn kleuterpuberteit zit… met bijpassende vuile woordjes;-) ). Picknicken staat zeker nog vaker op de planning, zo wordt het voorjaar zonder twijfel een feestje!

We maakten een filmpje van onze gezellige dag! Kijken jullie mee? #ActionBelgie

 

IMG_2254

IMG_2224

IMG_2253

IMG_2263

Project - Schets 1_15

IMG_2300

IMG_2288

IMG_2244

IMG_2241

IMG_2270

IMG_2250

Project - Schets 1_16

IMG_2273

Project - Schets 2_1

IMG_2240

Project - Schets 1_14

IMG_2262

IMG_2295

IMG_2212

IMG_2286

Project - Schets 1_13

IMG_2216

LOVE,

ELLE

2 thoughts on “HET VOORJAAR WORDT EEN FEESTJE

Geef een reactie