RICE DREAM START

Hoe vaak ik het wel niet geprobeerd heb en hoe graag ik het ook wilde, zo vaak hebben ze me het aangeraden…
Havermoutpap eten is mij niet met de paplepel ingegeven! Integendeel… Vroeger vond ik dat vies en kreeg ik er geen hap van binnen. Later vond ik het heerlijk ruiken en stond ik ook enkele keren achter het fornuis mijn potje havermout op te warmen, maar na enkele happen belandde het dan weer in de vuilbak.

Ik heb een heel snel metabolisme en ik weeg veel te weinig… Dat heb ik van mijn ouders… Vooral tijdens mijn 20 tot 26 jaar heb ik daar wat last van gehad.
Ik kon zo veel eten als ik wou, maar toch bleef ik vaak honger hebben en werd ik vaak wat flauw… ook regelmatig misselijk.
En zo ben ik meer gaan stilstaan bij mijn voeding. Ik weeg nog steeds niet al te veel, maar voel me wel stukken beter. En dat vind ik het belangrijkste.
Enkel heb ik van wanneer ik opsta tot pas na het middag eten… ALTIJD honger.
Wat ik ook eet, ik blijf heel de ochtend snakken naar eten.

Maar de oplossing is eigenlijk heel makkelijk… Iedere ochtend een bordje havermoutpap zou wonderen verrichten…
Waarom beviel me dat toch niet?

Enkele weken geleden vertelde iemand me over RICE DREAM. Een zuivelvrij alternatief voor melk en soja dat gemaakt wordt van de beste Italiaanse rijst en is van nature lactosevrij.
Het heeft ook een laag vetgehalte en bevat geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Klonk zeer aanlokkelijk… niet dat ik lactose intolerant ben… (Of toch niet dat ik weet) maar melk viel gewoon vaak wat zwaar op de maag. Ik ben er nooit echt fan van geweest.
Ik haalde bij de winkel verschillende “smaken” zoals de original, chocolade, vanille, almond en ja… nog vele meer… Ik moest en zou dit testen!

Ik gebruikte het bij mijn ontbijtgranen en dat beviel me erg goed… Toen ik op de site wat ging snollen kwam ik heel wat heerlijke recepten tegen en het is dus ook ideaal om mee te koken en te bakken.
Maar het allerbelangrijkste was: zou nu mijn havermoutenpapje wel bevallen?

En het antwoord is JA… Ja Ja ja… Ik krijg nu makkelijk een bordje op en heb er daarna geen last van…
Ik heb het nog maar enkele dagen geprobeerd en ik ben heel benieuwd of dit ook voor enkele kilo’s extra zal zorgen, want die zijn stiekem wel welkom! 😉

Mijn favoriete bordje havermout is heel makkelijk te maken… Ik gebruik hiervoor de Rice Dream Almond-Hazelnut en ik voeg nog wat gehakte amandelnootjes toe, een klein snufje kaneel, banaan en wissel af met blauwe besjes en aardbeien…

Er staan nog enkele try out receptjes met Rice Dream op de planning en die zal ik ook zeker met jullie delen, maar voor wie nu al heel benieuwd is, kan je hier terecht voor alle info en heel wat lekkers.

En zie hier mijn lekker start ontbijtje!

IMG_2329

IMG_2340

IMG_2353

IMG_2331

LOVE,

ELLE

 

Een gedachte over “RICE DREAM START

Geef een reactie