APERO DRANKJE VOOR MAMA EN KIDS

Wat doen jullie zoal om je kids bezig te houden deze vakantie?
Cis speelt uren in de tuin, maar het liefst wel met mama, papa of zussen erbij. Soms speelt hij uren alleen en soms zijn er ook die momenten dat hij de oren van je kop zaagt om “toeeee mama… nog heel even mee buiten komen… NOG 1 keertje…” (en eigenlijk ben je gewoon al 100 keer mee gaan spelen… ).
Ik dacht… daar doen we iets aan… we trokken richting speelgoedwinkel en kochten een voorraad speelgoed voor buiten… stoepkrijt, emmertjes, schepjes en harken maar ook een karretje en een waterpistool…
En ik moet zeggen… dat plan werkt… voorlopig toch. Cis speelt al enkele uurtjes vrolijk in de tuin en ik kan ondertussen even wat werk in halen…

Mijn Tranquini challenge gaat nog steeds door. Al is dat niet zo’n moeilijke challenge hoor… ๐Ÿ˜‰ Iedere dag drink ik minstens 1 blikje Tranquini… tijdens een korte break van men werk zodat ik stressy of drukke werkmomentjes goed kan opvangen. Het ontspannende drankje is niet alleen super lekker, maar telt ook 30% minder suiker dan andere drankjes en frisdranken.

Cis en Vin wijzen ook vrolijk naar de mooie gekleurde blikjes in de ijskast en geef ze dan ook heel graag regelmatig een Tranquini… rustiger worden ze er nietย van, maar ooh wat vinden ze dit lekker.

Vandaag hielden Cis en ik even een ontspannende Apero pauze in het zonnetje… Dit keer gingen we voor een lekkere mocktail… Een glaasje gevuld met ijsblokjes limoen, citroen, verse muntblaadjes overgoten met de lekker Tranquini Jade. Cheers.

IMG_1763

IMG_1764

IMG_1765

IMG_1766

IMG_1769

IMG_1770

IMG_1771

LOVE,

ELLE

 

3 gedachten over “APERO DRANKJE VOOR MAMA EN KIDS

Geef een reactie