SARAH & THE BOYS

We zijn de voorbije dagen een beetje ziek geweest…enfin… we voelden ons met momentjes niet zo op en top, maar gelukkig is het prachtig weer en kunnen we lekker buiten spelen. Met af en toe een dutje erbij of een kleine rustpauze… Gisteren is er trouwens een mirakel gebeurd…
Toen Vin een middagdutje deed vroeg ik aan Cis of het goed was dat mama dit ook even zou doen… En ja hoor… terwijl Cis flink aan het spelen was mocht ik even rusten… Volgens mij ben ik een kwartiertje in dromenland geweest, maar toen stond er weer een postbode voor de deur…
Jammer maar helaas was het dutje van korte duur! 😉

Cis heeft een nogal hevige fase… zijn lievelingswoordje is NEE! En vond ik nu net dit super leuke shirt  dat perfect bij zijn opstandige houding past! 😉
Ook de broek van Cis en de romper van Vin zijn uit de zomercollectie van one of my favorite brands NUNUNU. De skull print is zooooo ontzettend cool en zit mijn coole boys als gegoten.

MAAR ik heb nog ander leuk nieuws… WANT vanaf nu kan je in de Elle Milla Shop terecht voor een Mama & Mini sneaker collectie.
Super comfy schoentjes die luchtig aanvoelen en waar je heel de dag mee kan rondrennen…
Zeg nu zelf… Een matching outfit met je kids voelt toch altijd leuk aan?
Kindermaatjes gaan voorlopig van 19 tot 24, maar als ik veel vraag krijg naar de grotere kindermaten, dan kan ik deze ook bestellen.
Ik koos 2 modelletjes uit… Een zwart-wit model voor zowel jongens als meisjes maar ook die voor de kleine prinsesjes heb ik gedacht. Een roze modelletje dat zeker niet zal misstaan deze zomer.

The boys en ik showen je graag die prachtige zomercollectie van NUNUNU EN uiteraard de nieuwe sneakers uit de Elle Milla Shop.
Om nog meer te matchen met the boys koos ik voor de Sky black legging en het nieuwste SKULL shirt dat nu ook verkrijgbaar is in het grijs. Ohja… nog een leuk detail voor de ladies… Combineer de sneakers met de Fishnet kousjes!!! Ready, set, GO!

IMG_1441

IMG_1452

IMG_1455

IMG_1435

IMG_1450

IMG_1422

IMG_1457

IMG_1417

IMG_1374

IMG_1458

IMG_1410

IMG_1498

IMG_1394

IMG_1413

IMG_1473

IMG_1454

IMG_1442

IMG_1545

En jawel hoor… mooi roos voor de prinsesjes onder ons!

IMG_1540

LOVE,

Elle

Geef een reactie