FEEL THE FLOW – UPDATE

Zoals beloofd zou ik jullie op de hoogte houden van mijn Tranquini challenge. Het drankje beloofd dat je ontspannen bent tijdens de drukke werkuren en ik zou er elke werkdag eentje drinken om te testen of dit nu echt werkt.

De allerbelangrijkste vraag is… Werkt het?
Wel lieve schatten… ja het werkt. Meestal grijp ik naar mijn blikje Tranquini zo rond een uur of 3. Dan krijg ik vaak een dipje en moet er nog zoveel gebeuren op een dag, maar stiekem is de dag dan weer bijna voorbij als je kids hebt.
Ik kan niet zeggen dat ik het als een shot binnen voel komen, maar ik besef achteraf pas dat ik wel nog enkele dingen heel aandacht af kan werken.
” Feel the flow” zoals ze zeggen bij Tranquini… Wel… ik voel the flow zeker en vast!

Benieuwd naar dit sprankelende ontspanningsdrankje? Proef en ervaar het zelf. Blikjes koop je oa bij Spar en Albert Heijn.

T3

T4

T5

T7

T8

T1

LOVE,

ELLE

One thought on “FEEL THE FLOW – UPDATE

Geef een reactie