AAN TAFEL MET MEVROUW AARDBEI

Eten met een peuter en een kleuter… Soms is het geweldig, soms lijkt het een heel gevecht. Vin is een alleseter… Hij eet heel de dag en eet ook alles, het enige probleem is dat hij ook graag alles op de grond gooit… tot grote ergernis van mama!

Cis heeft een beetje een moeilijke periode als het op eten aankomt. Hij denkt dat hij nog de baas is over wat er op zijn bord komt, hij wil het eten ook herkennen… (dus kom niet af met stoemp mama, want hij begint dan eerst te sorteren en selecteert daarna wat hij wel en niet gaat opeten… Zucht!!)

Gelukkig eet hij wel graag veel gezonde dingen… Fruit lust hij heel de dag door en ook koude of gekookte groentjes gaan er in als tussendoortje.
Woensdagmiddag eten we met z’n allen gezellig thuis… Ik zorg dan altijd dat er genoeg lekkers op tafel staat en niet alleen lekkers, want sinds kort heb ik een heel leuk setje servies gekocht voor de jongens.
Ik vertelde jullie wel al eens over one of my new favorite webshops… mevrouwaardbei.nl
Een supermooie online shop voor de allerleukste kinder- en babyspulletjes. Van speelgoed tot decoratie en van textiel tot keukenspulletjes. Echt… Ik kan erop blijven scrollen… Mijn wishlist is dan ook heel lang… Maar de spulletjes van Buddy & Bear kan ik nu alvast van het lijstje schrappen!
De zwart-wit serviesjes zijn gemaakt van melamine en ideaal te gebruiken door wilde eters  😉
Ze zijn bedrukt met mooie prints die de aandacht van de kids trekken. Het hoeft niet altijd groots te zijn of mega veel kleur te hebben…Soms zijn het de snorharen van een kat of een ongewone textuur die de kids hun aandacht trekken… En dat is zeker ook het geval met het mooie servies van Buddy & Bear!

Ook de placemats van We might be Tiny zijn echt een musthave hier in huis!
Ze zijn gemaakt van niet giftige siliconen en zijn anti-slip… En bovendien kunnen ze gewoon mee in de vaatwasser.
Wij kozen voor het beren- en konijnmodel…
Eerlijk mama’s… dit is echt de beste aankoop van het jaar! Je hebt ze trouwens in verschillende vormen en kleuren…

Wanneer alles weer proper is en we zijn niet aan het eten gebruikt Cis de spulletjes ook om mee te spelen. Hij kookt en speelt graag “restaurantje” en maakt dan voor ons de lekkerste dingen klaar… uiteraard ook heel mooi gepresenteerd! 😉

Nu kan ik nog even verder dromen van die andere mooie spulletjes bij mevrouwaardbei.nl.
Met haar achtergrond in interieurstyling weet eigenaresse Merel als geen ander hoe ze de mooiste en tofste items voor kinderen moet verzamelen in haar webshop “Mevrouw Aardbei”. Dit doet zij door voor de trends uit te lopen en de hele wereld over te gaan om de meest unieke artikelen van de meest prachtige merken te selecteren. Heel veel musthaves voor je kindje, maar ook voor jezelf, allemaal even stijlvol en een aanwinst voor elk interieur! Ga zeker eens een kijkje nemen en ik beloof dat het de moeite waard zal zijn!
www.mevrouwaardbei.nl

IMG_9967-1

IMG_9951

IMG_9984

IMG_9953

IMG_9979

IMG_9978-1

IMG_9966

IMG_9965-1

IMG_9974

IMG_9964-1

IMG_9963

IMG_9989-1

IMG_9957

IMG_9954

IMG_9950

IMG_9976

IMG_9948

IMG_9980-1

IMG_9949

2 thoughts on “AAN TAFEL MET MEVROUW AARDBEI

  1. Weer zo’n mooie fotos! Mag ik vragen met welk toestel jij altijd jouw prachtige foto’s maakt?
    Bedankt voor de tip 😉 groetjes

Geef een reactie