THINK PINK

De dagen dat ik bijna alleen maar zwart droeg zijn door de Elle Milla Shop verleden tijd. Begrijp me niet verkeerd… Ik ben echt wel dol op zwarte kleding, maar af en toe wat kleur kan echt geen kwaad.Ik kreeg van We Fashion een super stylish kostuum uit de SS17 Studio collectie. Hiermee willen we samen een statement maken. In tegenstelling tot casual Friday dossen we ons op donderdagen helemaal op. Wat een zalig kostuum… Het is eens wat anders en ik moet eerlijk zeggen dat ik me er kei goed in voel. Een klein beetje groot dat maatje 36, maar gelukkig mogen we tegenwoordig de taillebanden van onze panty’s laten zien, dus voila… zie hier het resultaat.

Trouwens… op donderdag is de werkweek nog volop bezig. Ik drink dagelijks mijn tranquini drankje en toevallig paste die ook super goed bij mijn pink outfit! 😉
Hoe dagelijks een blikje Tranquini mij bevalt vertel ik jullie heel snel. Ondertussen raad ik jullie alvast even aan om het drankje te testen. Meer info kan je alvast terugvinden in deze blogpost!

IMG_9932

IMG_9916

IMG_9943

IMG_9891

IMG_9942

IMG_9917

LOVE,

ELLE

Geef een reactie