OUTFIT SARAH -ROCKING CLASSIC

Toen ik eergisteren in de ochtend  voor een nogal vrij klassieke look koos merkte ik al snel dat ik er geen zin in had. Mijn witte blouse paste niet bij mijn rocking mood dus haalde ik mijn nieuwe Ramones shirt van Zara boven en een ripped jeans van Pull & Bear.
Klaar voor nog maar eens een grijze dag… Gelukkig brengen we daar vandaag verandering in!!!

Meer weten over deze outfit… Scroll dan snel naar onder!
Have a lovely day sweeties!

IMG_8825

IMG_8869

IMG_8859

IMG_8868

IMG_8837

IMG_8831

IMG_8854

IMG_8863

IMG_8870

T-shirt : Zara
Blouse : Elle Milla Shop
Ripped Jeans : Pull & Bear
Velvet bag : Elle Milla Shop
Booties : Bronx – Sacha
Choker : H&M
Jas : Elle Milla Shop oude collectie
Sunnies : Cafe au Lait Wijnegem

💕LOVE!

ELLE

 

2 gedachten over “OUTFIT SARAH -ROCKING CLASSIC

Geef een reactie