BEAUTY – STONE & BLUSH

Een dagje shoppen in Antwerpen vraagt om een stop bij MAC Cosmetics. Het was even geleden dat ik nog een goede lading make up kocht. Naast foundation en extra black mascara koos ik voor 2 lipsticks… ( want ja…2 lipsticks met 20% korting kan je natuurlijk niet laten liggen!)
Mijn favoriet? De Stone Matte Lipstick… Oh mijn god wat is dat een grave kleur zeg. De grijze, bruinige tones vind ik heel mooi bij mijn assige haren.

Bij het uitpakken van al mijn nieuwe goodies komt Cis altijd meekijken… en heb ik jullie al gezegd dat hij heel graag alles mooi maakt en decoreert?
Van zodra ik nog maar een paar dingen op de grond leg voor flatlays te maken komt meneertje al met andere spulletjes aangewandeld…

Met wat hulp van mama uiteraard maakten we samen deze mooie flatlay… totally in stone and blush sfeer.
Zo zie je de nieuwe Mac Make up waar ik heel blij mee ben, mijn nieuwe blush top met flared mouwen die je zeker nog vaker zal zien terugkomen, mijn nieuwe Bronx booties & een zalige nieuwe zonnebril die ik vond bij Cafe au Lait in het Wijnegem shopping center.

Hope you’ll like it!

img_9585
img_9649

img_9573

img_9648

img_9576

img_9596

LOVE,

Elle

Geef een reactie