OUTFIT SARAH – LAND OF FUN

Hello Monday! De kids zitten weer op school en ik heb een hele boel werk in te halen! So let’s do this! Maar we beginnen met een outfitpost met super leuke nieuwe goodies!
Vorige week ging ik samen met Ties en stiefdochter Sammy shoppen in Antwerpen. En missie geslaagd, want we kwamen terug met heel wat moois.
Ik vond enkele super leuke spulletjes bij Pull & Bear.
Een oversized wit shirt met een leuke geborduurde tekst en een zwarte tailleband die je op verschillende manieren kan strikken. Ook het metallic rokje vond ik bij P&B. Ik zag het meteen hangen en ik was opslag verliefd.
De flowered bomber jacket kwamen jullie misschien al tegen in de Elle Milla Shop, maar het is absoluut mijn favoriete stuk uit de collectie. Het zit super comfy en is gewatteerd, ideaal voor dit lelijke weertje. De bloemen werden zo fijn geborduurd… echt een jasje naar mijn hart!
Ook de Black Velvet handtas is one of my favs! Toen ik ze twee weken geleden in de shop zette vlogen ze als zoete broodjes de deur uit. Jammer genoeg is dit exemplaartje uitverkocht, maar werd de collectie gisteren aangevuld met andere leuke velvet bags.
De zwarte panty’s zijn van H&M en lijn biker boots van Steve Madden zagen jullie hier al vaker voorbijkomen. Ze zijn mijn favoriete paar die ik heb en maken de girly outfit toch wat stoerder. Just the way i like it.
En ohja… voor ik het nog vergeet… mijn nieuwe gepersonaliseede armband vond ik bij armband Van Saar.  De namen van Cis en Vin staan er op samen een mooi infinity teken. Handmade with love door Saar. Zeker de moeite om eens te checken als je ook opzoek bent naar originele gepersonaliseerde arm candy.
Voila lieverds… Ik wens jullie allen een mega happy monday en geweldige start van de week!

img_8798

img_8801

img_8808

img_8809

img_8813

img_8814

img_8819

img_8796

LOVE,

Elle

Geef een reactie