OUTFIT POST – SARAH & CIS

De vakantie zit er weer bijna op en dat wil zeggen dat Cis morgen weer naar school gaat! Ik hoopte op de start van een mooie lente, maar jammer genoeg was dit niet het geval! We hebben dan maar veel kampen in huis gemaakt en vooral veel rommel!

Onze eiken kast was ik stilaan wel moe aan het worden en deze kreeg een zwart kleurtje en nieuwe greepjes! Past perfect bij onze black outfit toch? 😉 Ik moet nog verder aan de slag met decoreren, maar daar vertel ik jullie binnenkort meer over!

Cis draagt een mooie legging van NuNuNu en een shirt van nOeser. De schoenen gingen even aan de kant! 😉

Voor mezelf koos ik ook voor een comfy shirt van Zara en een ripped jeans van Pull & Bear! Mijn nieuwe boots zijn van Bronx en zijn mijn new favorites!!!

Nu gaan we nog even verder genieten van onze laatste vakantiedag met extra veel knuffeltjes!LOVE,

Elle

Een gedachte over “OUTFIT POST – SARAH & CIS

Geef een reactie