RELAXZzzz

Relaxen… het is een droom van een woord als je moeder bent. Als ik de kans krijg om te kiezen wat we doen op een dag, dan denk ik maar aan 1 ding… lekker relaxen.
Momenten dat niets moet, dat ik niet 100 keer van men stoel af moet om toch nog even wat drinken te pakken, om dat geknoeide drinken op te kuisen, om de pamper te vervangen of Cis op tijd op het potje te krijgen…Enfin even een moment van rust.
Lekker eten op restaurant met Ties is daar vooral 1 van, maar ook gewoon thuis blijven met een filmpje op de bank kan zo’n deugd doen.

Mijn tips om even wat Zen time in te lassen….

 1. The chunky knit plaid… Omg het is niet alleen een super mooie musthave, maar ook een mega cosy one. Ik ben er echt verliefd op…
  Ik heb echt een obsessie met plaids en dekens… ik denk dat ik er el een stuk of 30 heb. Ik kruip dan ook het liefst van al op de zetel met een plaid en een lekker kopje thee of koffie.De Chunky knit bestelde ik vorige maand op Westwing en komt normaal gezien deze week of volgende week binnen. Ik kan al niet wachten.
 2. De maskers van CAUDALIE kreeg ik van mijn schoonzus met Kerst en ik gebruik ze nu 1 keer om de 2 weken… Ze reinigen je huid en wanneer je de eerste laag opsmeert en 10 minuten laat intrekken voel je de klei hard worden en in je huid trekken… Echt een zalig gevoel. Het tweede masker voelt wat zachter aan… Na de twee maskers voelt je gezicht als herboren en dan vergeet ik nog bijna mee te geven dat het ook heerlijk zacht ruikt.
 3. Kaarsjes, kaarsjes, kaarsjes… ik ben dol op kaarsjes. Toen ik nog geen kids had gingen er dagelijks wel tientallen kaarsjes bij ons thuis aan. Nu durf ik er amper aan te steken met zo’n twee aapjes in huis. 😉
  Hoog en op een veilige plek steek ik wel altijd een geurkaars aan… En ik ontdekte laatst een Scandinavisch merk met geurkaarsen en olie… De geuren zijn echt heel sprekend en voor iedere geur geven ze een heel mooie verhaal of gevoel mee.
  De Geurkaars Nordlys probeert de geur en gevoel mee te geven van het Noorderlicht. Een heel speciale geur die me meteen een heel relaxt gevoel geeft.
 4. Uiteraard… een bad… Maar niet zomaar een bad. Ik heb gemerkt dat ik super Zen word van planten. En zeker in de badkamer. S’ochtends geeft het energie en voel ik me opgewekt en s’avonds toont het eens zo gezellig en relaxt.
  Wil je echt helemaal eens los gaan in het relaxt doen? Gooi dan wat bloemen of bloemblaadjes mee in bad.. je voelt je als een prinsesje en je maakt er de mooiste foto’s mee.
 5. Tranquini… Mijn favoriete drankje… Ik drink er dagelijks eentje, ook tijdens de drukke werkdagen. Het is dat blikje waar ik naar uit kijk… Want in het heetst van de strijd en op de allerleukste momenten zorgt zo’n blikje Tranquini voor rust en kalmte. Geen gekke stress momentjes.. en dat is echt waar!
 6. Een relaxte baby is een relaxte mama. Cis kan ik tegenwoordig rustig krijgen met kriebeltjes… Iedere avond kruipt hij dicht tegen me aan en vraagt dan of ik wil kriebelen. Heerlijk toch?
  Vin heeft niet echt een zittend gat, maar af en toe na een warm badje mag ik hem wat masseren… De Rituals baby massage olie ruikt super lekker en smeer fijn uit. Gene plak gedoe op het einde, maar de olie trekt fijn in de huid en voelt super zacht aan.
  Tuurlijk blijft Vin niet liggen, maar met een buikje erbij op het bed kan ik hem makkelijk insmeren en wordt hij rustig.
  En ook ik gebruik hem ook… Want als ik aan Ties een massage vraag doet hij dat steeds met alle plezier… 🙂 Lucky me! Een musthave dus voor baby EN mama! ;-).
 7. Ik ben geen sporty spice… en al zou ik het misschien ooit willen worden, heb ik al zoveel andere interesses en hobby’s waar ik mijn vrije tijd wil insteken. Toch is het belangrijk om te bewegen en doe ik wekelijks wat simpele yoga oefeningen… echt geloof me… ik ben geen expert, maar de lessen die ik ooit genomen heb zorgen ervoor dat de spanning op mijn rug en schouders wegvalt en dat ik in beweging blijf.
  Ik wil heel graag de tijd vinden om yoga lessen te volgen. Dus alle tips en adresjes in de buurt van Lommel zijn welkom!
  Dit yogapakje van de ASTRID BLACK LABEL collectie van ZEB viel me meteen op. Een heel basic stuk maar met een prachtig rugpand.
  Ohja vanaf deze week begin ik ook met fietsen trouwens… Wish me luck! 😉

RELAXzzzzz.jpg
Van al dit Relax gepraat word ik al helemaal relaxt… Misschien een leuk thema om wat vaker te laten terugkomen.

Waar worden jullie helemaal relaxt en Zen van?
Heb je nog leuke tips?
Laat het me dan zeker weten!

LOVE,

Elle

Geef een reactie