EEN HEEL RELAXTE GIVEAWAY

LOVE IS IN THE AIR!!! We kunnen het niet ontkennen… Valentijn is overal… of je het nu wil of niet!
Ik ben eigenlijk niet zo’n Valentijns mens, ik zie mijn Tiesje iedere dag doodgraag, en tuurlijk hoort er die dag misschien een een extra kusje of knuffel bij, soms een klein cadeautje, maar om net DIE dag de deur uit om op restaurant te gaan vermijd ik liever.
Maar ik had mezelf dit jaar voorgenomen om meer qualitytime in te lassen voor mezelf en Ties en daar maak ik binnenkort werk van.

Gaan jij en je grote liefde samen Valentijn vieren? Of je nu gewoon een lieve post-it wil hangen op de ijstkast of een romantisch uitje plant… it’s all good!
Een leuk cadeau… dat is voor iedereen anders! Daarom is Vivabox zo’n leuk idee!
Jullie kennen Vivabox waarschijnlijk wel, maar weten jullie ook hoe het idee is ontstaan?

Het avontuur begon in 2003 met een uniek verhaal. Een man wist niet wat hij zijn verloofde cadeau moest doen. Hij koos ervoor om haar een willekeurig flesje parfum te geven. Wanneer hij haar het cadeau overhandigde kon zijn verloofde haar ontgoocheling niet verbergen. In het tasje zaten ook enkele staaltjes van de parfumerie. De vrouw vroeg daarop aan haar man waarom hij niet een flesje van een van de staaltjes had gekozen. Op die manier had hij haar favoriet kunnen kopen. Het bracht de man op het idee van een geschenkdoos met enkele parfumstaaltjes en een geschenkbon om een van de parfums te testen. Zo kon hij zich niet meer vergissen, geluk verzekerd.
Het concept Vivabox was geboren en leeft nog steeds voort!

Zalig idee toch?
Zelf koos ik ook een box uit… “ontspannen voor 2”. Met deze geschenkdoos kunnen Ties en ik er 2 dagen (met 1 overnachting) tussenuit. We kunnen kiezen tussen 400 hotels in Europa… owyessss!
We kijken er al enorm naar uit en als het zover is, dan maak ik uiteraard ook zeker een verslagje!

MAAR! Ik mag ook zo’n geweldige Viva geschenkdoos weggeven! Doen jullie alvast een vreugde dansje?
Wil jij kans maken op zo’n heerlijk relaxt uitje met de liefde van je leven, laat mij dan zeker weten waarom jullie die geschenkdoos verdienen en/of wat jullie er mee zouden doen!
Dus jullie kunnen winnen:

 • 1 overnachting met ontbijt en ontspanningsformule
 • Voor 2 personen
 • keuze uit 400 hotels
 • Cadeau: 2 Rainpharma lichaamsverzorgingsproducten
 • Op het programma: ontspanning! Maak uw keuze uit de 400 charmante verblijven die u uitnodigen heerlijk te relaxen. U kunt niet anders dan onthaasten
  caroussel1b1a201_1

Laat van jullie horen als jullie dit willen winnen!
Veel succes!


Liefs,

Elle

3 gedachten over “EEN HEEL RELAXTE GIVEAWAY

 1. Lijkt me leuk! Lekker ontspannen met zen 2.
  Als je ouder van 4 bengels bent … Heb je soms een time out nodig als koppel.
  Hier moet ik toegeven dat wij met zen 2 sinds 9 jaar tijd niets meer samen hebben gedaan.( daar moet wat aan gedaan worden denk ik :-)..)
  Een vivabox! Leuk idee

 2. Heel veel mensen haten het echt om een Vivabox cadeau te krijgen, omdat je vaak nog je verplaatsing moét regelen of iets betalen om te eten, maar ik vind dat echt héérlijk. Het is een extra reden om eens een uitje met zijn twee te plannen. Toch geef ik dat zelf meestal niet cadeau omdat je dus niet weet of de mensen dat wel leuk vinden 🙂
  Manlief is maar telkens 6 weken thuis en met een baby’tje in huis komt een échte date er nu wel héél weinig van. Voor Valentijn doen wij voorlopig niets, maar ik weet niet wat hubby gedaan zal hebben als ik thuiskom natuurlijk, hihi, maar laat ons maar op niets hopen!

Geef een reactie