VALENTIJNTJE OFZOIETS

Het is bijna Valentijn en daar horen we natuurlijk ook op de blog wat extra aandacht aan te besteden. Een shoot helemaal in “Valentijn-sfeer” inplannen leek wel een heel moeilijk opdracht. Iedere keer wanneer ik klaar stond met lingerie en een camera kwamen Cis of Vin er vrolijk tussen en vandaag heb ik me er dan maar neergelegd! 😉 Tenslotte zijn die twee bengels van mij ook mijn Valentijntjes!

Wanneer ik aan Valentijn denk, denk ik aan lingerie en chocolade. Wij vieren thuis niet echt Valentijn, maar het winkel aanbod is gewoon TE leuk om te negeren.
Hunkemöller verrast ieder jaar met een mooie Valentijns collectie en ik koos mijn favoriete stuks met heel veel plezier uit.
Een mix en match van sexy en comfy! 😉 En jaaaa… voor mij een push up graag… want ja, mijn kleine boezem kan het gebruiken. ;))

Klaar voor de shoot? Ready, set, go! Of toch niet? Daar is Vin, klaar en wakker en in een kleine “ik-ga-mama-even-pesten-bui”.
En bovendien zagen die Neuhaus pralines er niet alleen overheerlijk uit voor mij, maar dus ook voor kleine Vin….
Mijn all time favoriete pralines… hmmm. Normaal gezien deel ik deze niet, maar voor dit klein Valentijntje maak ik graag een uitzondering. 😉

img_7831

img_7838

img_7854

img_7843

img_7816

img_7820

img_7858

img_7871

img_7859

img_7861

img_7839

img_7865

Shop de Hunkemöller Lingerie hier!
LOVE,

Elle.

Een gedachte over “VALENTIJNTJE OFZOIETS

Geef een reactie