MOOD – WEEKEND VIBES

Na weken elkaar af te wisselen met ziek zijn voelde we ons dit weekend opvallend beter…
Het was me wat… na de gewone griepjes volgde de buikgriepjes… Ik heb hier de komende weken hopen pampers versleten en heel wat wasmachientjes gedraaid…
Ik zei de maand januari dan ook heel graag vaarwel en ondertussen kijken wij enorm hard uit naar de lente!
Op zaterdag mochten we na een dagje poetsen, onverwachts genieten van een heerlijk etentje bij mijn ouders…
En zondag deden we helemaal niets! Iets wat ik mezelf had voorgenomen… voortaan zou zondag rustdag worden!
Zogezegd zo gedaan… De jongens en ik beleefde een super leuke dag!
En je kon ook merken dat ze die extra qualitytime met mij geweldig vonden. Vin kroop heel de dag achter me aan en praatte volop in zen eigen taaltje. Met knuffelen bedoelt Vin meestal… ” Ik laat me nu heel lomp vallen op mama en doe het daarna nog gewoon een keer…”
Vin is een beer… Mega sterk maar toch ohzo schattig! De twee broers spelen uren samen, en wanneer ze dan weer ruzie hebben gaat het er hard aantoe… want Vin geeft niet zomaar op! Maar na wat gejammer en lawaai knuffelen ze er weer op los.

Knuffelen, lachen en spelen… onze zondag samengevat! Doe daar nog wat koffiekoeken bij en een bezoekje van de buurpoes en voila… Dit is het resultaat! 😉

img_7389

img_7330

img_7393

img_7334

img_7406

img_7449

img_7401

img_7455

img_7468

img_7415

img_7392

LOVE,

Elle

Geef een reactie