BIG FISH, LITTLE FISH – nOeser

3 Februari is het zover! Dan lanceert het nederlandse label nOeser hun prachtig nieuwe collectie! De jongens en ik hadden het geluk dat wij de nieuwe collectie al mochten testen (EN goedkeuren)!
Want ohmygoooood we totally love it!

nOeser laat zich inspireren door de magische onderwaterwereld met het thema “big fish, little fish”. Schildpadden, haaien en sushi staan centraal. In de collectie vind je prachtige kleuren als ocean blue, koraal roze en shark grey. Natuurlijk is ook deze collectie van heerlijk zacht biologisch katoen gemaakt. Helemaal nOeser, helemaal “nutty & nice”.

Wij zijn hier thuis grote nOeser fans. Alle kleding voelt zo zacht aan en ook de kwaliteit is op en top perfect! Om nog maar te zwijgen van de oh zo mooie pasvormen.
Wat mij komend seizoen het allermeeste verrast zijn de prachtige nieuwe prints!
Helemaal nieuw, talrijk en heel verrassend!

Voor Cis koos ik een setje uit het haaien thema… alsof de collectie speciaal voor Cis werd ontworpen!
De broek valt super mooi, een beetje baggy aan de bovenkant en skinny onderaan.
Ook al kent Cis heel veel visjes uit het aquarium van opa en oma en is hij helemaal into de onderwaterwereld… kwallen had hij nog nooit gezien! ( Na het dragen van zijn nieuwe shirtje volgde er dan ook een “youtube onderwater kwallen sessie”. 😉 )

Zeesterren kent hij dan wel als de beste, kleine broer Vin mag dan even het sterretje zijn in zijn nieuwe outfit. De print van dit thema is dan ook helemaal geweldig!
Wat ziet hij er toch zo schattig uit! En de kleurtjes staan hem perfect! ( trouwens… deze print kan je ook in mooi roos terugvinden voor de kleine meisjes!)

Voila ladies… zijn jullie al overtuigd van deze collectie? Hou je dan maar al klaar voor de BIG LAUNCH op 3 februari!
Trouwens… ik zag nog dat je leuke solden kunt shoppen in hun online shop! ( Allen daar heen … hup hup hup!)

img_6756

img_6760

img_6793

img_6777

img_6751

img_6780

img_6748

img_6805

img_6783

img_6806

img_6759

LOVE,

Elle

Geef een reactie