LES REVES D’ANAIS

Sluit je ogen en denk even terug aan die allerlaatste weken van je zwangerschap… aan die allereerste newborn weken…
Hoe je kleintje zo zacht en warm voelde en hoe je hem/haar relaxed en zo lekker ruikend in zijn/haar bedje stopte… Hmmm Heerlijk!

Ik ontdekte een geweldig mooie collectie van beddengoed, badtextiel en aanvullende  babyaccessoires. Les Rêves d’Anaïs… Hoe mooi de naam ook in je oren klinkt en je laat wegdromen, sta je nog meer versteld bij het zien van hun collecties!
Jep… dames… ik ben verliefd op dit merkje en die verliefdheid geef ik graag door aan jullie!

Dit babylabel hult elke kinderkamer in een cocon van luxueuze eenvoud met hoogwaardig beddengoed en badtextiel als handdoeken, washandjes, tetradoeken, slaapzakjes, lakens, donsovertrekken en parkbekleding. Daarnaast telt de collectie accessoires als rammelaars, toilettassen, muziekhartjes en specifieke babyproducten als buggycovers, -voetenzakken en autostoelcovers. Sinds kort voegde ze daar ook nog een collectie van überschattige pyjama’s aan toe!

Gelukkig kan ik voor Cis en Vin ook nog terecht bij Les Rêves d’Anaïs! Ik heb voor Vin zijn bedje lakentjes en een mega zacht dekentje. Maar ook het zalig zachte pyjamatje kon ik echt niet laten liggen!
Hij ziet er zo ontzettend schattig uit! En ja… ALS meneertje slaapt…( en niet lacht en speelt in het midden van de nacht…) slaapt hij als een roosje.;-)

Voor Cis koos ik een gezellige badjas! Niets zo heerlijk als die knuffels na badtijd!

Kijken jullie even mee naar deze prachtige spulletjes?
Neem daarna ook zeker eens een kijkje op hun website… want ze werken met verschillende collecties!
Zo brengt het label een eerbetoon aan het klassieke streepjesmotief met een roze gestreepte collectie en een blauw gestreepte variant. Er is ook een reeks monochrome collecties in serene kleuren als zachtgrijs, zandbeige of poederroze.

Wij kozen voor een Sirene Grey…
Vin ziet er hier miss braafjes uit, maar hij zit vol deugenieterij! Gelukkig nog even tijd voor een kort middagdutje!

img_6091

img_6095

img_6098

img_6108

img_6116


LOVE,

Elle

2 gedachten over “LES REVES D’ANAIS

  1. Ziet er heel mooi uit! Wij hebben ook nog bedlinnen gehad van les rêves d’Anais en kon toen ook al moeilijk kiezen, prachtige kleuren en tekeningetjes! De kwaliteit vond ik niet zo goed, maar goed, het zijn kinderspulletjes en dan hebben we een reden om nieuw te kopen! 🙂

    1. Ja super he?! Ik ben eigenlijk wel heel goed verrast door de kwaliteit, maar ik heb heb ook nog maar net! 🙂 Let’s hope for the best hihi! En inderdaad… dan mogen we weer eens gaan shoppen! 😉

Geef een reactie