#30DAYWONDERCHALANGE

Vandaag heb ik jullie iets heel leuks te vertellen! Want Oreo (Ja Oreo, het lekkerste koekje van de wereld) daagt mij, maar ook jullie uit om mee te doen aan de #30DayWonderChallenge.

Voor ons geen Blue Monday of droevige gezichtjes als we denken aan die nog oh zo lange winter. Neen… wij trotseren de koudste, natste, stomste winterdagen met een big smile en een hoop positieve vibes.

Stel je voor… je doet 30 dagen lang iedere dag iets leuks en je dag wordt helemaal “wonderful”. Want het is wel degelijk zo dat de kleinste dingen je het allergelukkigst maken!
Of je nu helemaal happy wordt van een 5-minute koffie momentje, luid meezingen met je favoriete popsong, complimentjes geven of krijgen, nog een extra koekje of stukje chocolade, een superdikke knuffel… Het geluk zit in de kleinste dingen!

Waar ik zo gelukkig van word? Ik noemde hierboven al enkele voorbeelden op, maar waar ik enorm happy van kan worden is van die extra aandacht van de jongens!
2017 zou voor mij balans brengen tussen werk en quality time en ik leg regelmatig even het werk opzij om Cis en Vin de volle aandacht te geven!
Toen Oreo mij vroeg om mee te doen met de #30DayWonderChallenge moest ik geen seconde twijfelen!
Ik heb alvast een lijstje met “wonderful ideetjes”, maar het idee boven aan de lijst was toch wel deze…

Herinneren jullie dat filmpje nog dat ik met kleine Cis aan het verven ging? Wel dat was zooooo ontzettend leuk dat ik dit altijd nog eens opnieuw wou doen, maar nooit de tijd voor had! Dikke pech voor die stapel met werk, maar vorige week nam ik een half uurtje pauze en ging met Cis schilderen… en natuurlijk ook wel wat koekjes eten!
Helemaal blij en opgeladen gingen we de dag weer verder… Zowel Cis als ik waren zo blij!
Dit gaan we zeker vaker doen…daarom kies ik voor challenge day 6 ” Start a new tradition”. Zo maken wij er een traditie / fotoreeks van!

Maar nu is het aan jullie… Doen jullie ook mee met de #30DayWonderChallenge van Oreo?
Welke kleine dingetjes maken jou gelukkig?
Deel ze met een foto of filmpje op social media en gebruik de hashtag #30DayWonderChallenge.
Wie het meest wonderful uit de hoek komt beloon ik met een overheerlijk groot Oreo verwenpakket!
Wat zit er in? Een mooie blikke oreo koekjesdoos, super coole headphones en uiteraard heel veel oreo’s in verschillende smaakjes!

img_8197
Vergeet de tag @ellemilla en de hashtag niet zodat ik je deelname zeker kan terugvinden!

Veel plezier!

 

img_6187

img_6161

img_6202

img_6207

img_6156

img_6151

img_6178

img_6175

img_6212

img_6181

img_6191

img_6198

img_6206

LOVE,

Elle

2 gedachten over “#30DAYWONDERCHALANGE

  1. Hooi, super leuk zo met dat verven en het grote doek, maar even een vraagje hoe hang je dat op dat het zo aan je muur blijft hangen? ik zou het ook graag willen doen met mijn zoontje ๐Ÿ™‚ groetjes Priscilla

Geef een reactie