MUSTHAVE – BABBI SHOES

Lopen op wolkjes…zo voelt dat wanneer je rondloopt op de heerlijk zachte sloffen van BABBI. Ze werden gemaakt van mega zachte schapenvacht… en dat merk je meteen als je ze aandoet!
In 1 van de vorige blogposts zag je de zalige “schoentjes” al eens voorbij komen…

img_5720

Ik moet jullie bekennen… Sinds ik er een paar voor mezelf (en ook voor de jongens) heb, loop ik niet meer zonder rond! Ik heb altijd koude handen en voeten en zijn deze Babbi exemplaartjes echt een zaligheid! Ze voelen niet alleen zo goed, maar ze zien er stuk voor stuk nog eens prachtig uit! Mooie materialen in de mooiste ontwerpen!
Door de subtiele hardere zool kan je er ook makkelijk mee naar buiten! Dat is best makkelijk, want altijd die schoenen van de jongens weer aan doen, vind ik altijd zo’n gedoe!

Gisteren genoten wij van woensdagknuffeldag en trekken wij onze zachte BABBI schoentjes aan! Samen knuffelen en lachen! Vin die trok liever zijn schoentjes uit en speelde liever even met zijn voeten… ( of speelde hij met die van mama? 😉 )

Zijn jullie nog opzoek naar die perfecte cozy sloffen? Neem zeker eens een kijkje op hun site, want je kan er de allermooiste cozy schoentjes vinden voor het hele gezin!

LOVE,

Elle

One thought on “MUSTHAVE – BABBI SHOES

Geef een reactie