POSITIVELY RELAXED

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen… 2017 ziet er druk en veelbelovend uit… en hopelijk blijft die er ook zo rooskleurig uitzien als dat ik het voor ogen heb.
De voorbije jaren waren mooi, zalig… Maar geloof me… ze waren ook heavy…
Ik ontdekte dat ik zo plots toch wel eens een stresskip kon zijn, terwijl ik vroeger relaxed door het leven liep!
I know… het zal allemaal wel te maken hebben met  mama worden, zelfstandige, meer verantwoordelijkheid enzovoort enzovoort, maar in 2017 beloof ik mezelf plechtig om hier een betere balans in te vinden.

Werk, kids en me-time… Ik wil er het volste maar ook het allerbeste van nemen! En daarom ga ik de komende 6 maanden een hele leuke uitdaging aan!
Kennen jullie het drankje Tranquini al?

Tranquini is een licht bubbelend drankje met een heerlijke frisse smaak. Het vindt zijn oorsprong in de rust van de Oostenrijkse Alpen en meren. Geïnspireerd door de natuur en gemaakt van zuiver bronwater!
Het zet je stress om naar ontspanning en helpt je omgaan met je dagelijkse uitdagingen, dit op een hele positieve, relaxte manier doordat het
 is gemaakt van kalmerende ingrediënten.
Tranquini bevat het van nature ontspannende element uit groene thee, wat de alfagolven in je hersenen stimuleert , zo kun je je dankzij een langzamere hartslag en ademhaling ontspannen. Tranquini bevat enkel natuurlijke smaakstoffen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. 

Minstens 6 maanden ga ik testen of Tranquini drinken inderdaad effect heeft! Dagelijks een blikje Tranquini drinken belooft mij die moeilijke stressmomentjes beter op te vangen en ik zou er dus ook makkelijker van kunnen ontspannen. Of ik nu werk, thuis met de kids of on the road ben… Just feel the flow…
Ik zal de komende maanden dan ook regelmatig mijn ervaringen delen met jullie!

Tranquini is verkrijgbaar in 2 verschillende smaken… Een heerlijke fruitsmaak en mijn all time favorite Jade!
Naast het dagelijks drinken van mijn blikje Tranquini, schuif ik ook soms even die laptop aan de kant en geef Cis en Vin wat extra aandacht… al is het maar voor enkele minuutjes…
Ik kijk alvast uit naar een positief #ActiveRelaxed jaar!
Keep you posted lieverds!

img_6035

img_6069

img_6076

img_6077

img_6085

Musthaves:
Tranquini Jade
Trui Elle – Elle Milla Shop
Legging Cis – Meneer Konijn
IXXI wanddecoratie –IXXI

LOVE,

Elle

Een gedachte over “POSITIVELY RELAXED

Geef een reactie