IN THE SPOTLIGHT – LAUREN SWEATER

Hallo 2017! We zitten over de helft van de kerstvakantie en na een weekje met de 2 jongens thuis te genieten/werken ging Vin vandaag weer voor het eerst naar de opvang en profiteert Cis nog even van een welverdiende vakantie. Ik heb het ontzettend druk met de solden en de nieuwe projecten voor het komende jaar, maar toch wil ik dat Cis nog leuke dingen kan doen deze vakantie.
Het was deze ochtend mooi open weer… (wel koud!)
We trokken onze warme jassen aan en genoten van een prachtige wandeling op 1 van onze favoriete plekjes in Lommel samen met mijn papa.
Mijn papa mocht fotograaf van dienst zijn vandaag, want tijdens de wandeling wou ik meteen gebruik maken van mijn allereerste “in de spotlight shoot”…

Ik ga deze maand zoveel mogelijk favoriete artikelen uit de shop proberen voor te stellen op de blog zodat jullie de kledingstukken ook eens op een andere manier zien dan de productfotografie!

En bovendien doe ik daar nog een leuke verrassing bovenop! Een extra korting (ook bovenop de soldenartikelen!)
Vandaag kies ik voor de LAUREN sweater. Een mooie dikgeweven trui die je lekker warm houdt tijdens de koude winterdagen!
Ik kies voor de soft grey kleur, maar je kan hem nog in verschillende kleurtjes krijgen.
Achteraan is hij ietsje langer…
I know… de Lauren trui is very basic, maar toch een echte winter musthave!
Voorlopig staat hij in de shop met 30% korting (van €75,- voor €52,50), maar als jullie deze blogpost gelezen hebben en de trui willen shoppen kunnen jullie een extra kortingscode van €12,50,- gebruiken! (jullie trouwe volgers mogen wel eens van een extraatje genieten toch? 😉 )
Gebruik code LAUREN … De code is geldig op de Lauren truien in alle kleurtjes! 
Ga snel eens kijken in de shop en ontdek de verschillende kleurtjes voor nog maar €40,- ipv €75,-.

Lieve schatten… Verder wil ik jullie nog meegeven dat ik enorm uitkijk naar de komende maanden! Ik heb weer zoveel energie, ik heb jullie zoveel te vertellen en ik hoop jullie weer allemaal terug te zien!
Kijken jullie nog even mee naar deze superschattige foto’s? Cis was weer om op te eten deze ochtend! Ik kon het dan ook echt niet laten om  de rest van onze schattige plaatjes erbij te zetten! Wat een mannetje toch he?

img_5913

img_5900

img_5878

img_5894

img_5907

img_5915

img_5893

img_5905

img_5886

img_5871

img_5918

img_5920

img_5889

img_5895

img_5866

img_5856

LOVE,

Elle

2 gedachten over “IN THE SPOTLIGHT – LAUREN SWEATER

Geef een reactie