Wat een jaar…

2016 wat was je toch gek! Je was fantastisch, maar ook heb ik soms op je gevloekt!
2016…het jaar dat voorbij vloog en waarin ik ben gegroeid en waarin ik zoveel heb geleerd…
Op professioneel vlak, maar ook als (stief)mama en als vrouw van…
Ik heb heb moeten leren om al deze dingen te combineren en daarin een evenwicht te vinden…
Ik denk dat ik het ondertussen steeds beter begin te doen… het voelt goed, het voelt verrassend en veelbelovend…
Het klinkt misschien allemaal wat vaag, maar als ik 2016 zou moeten omschrijven heb ik uren nodig… en dat is iets wat ik dit jaar veel te weinig had… tijd en uren!

En toch ben ik ontzettend dankbaar voor ieder uur, iedere minuut…

– Want ik heb mijn 2 jongens zo mooi zien groeien…Ik zag ze iedere seconden dichter en dichter naar elkaar toegroeien… ondertussen zijn ze de beste vrienden… soms maken ze eens ruzie, maar boys will be boys… en na een lach of een traan zijn ze weer helemaal oke en gaan ze gewoon verder met hun spelletje!

– Als ik naar Cis kijk ben ik zoooo f*cking trots… Sorry voor mijn woordkeuze, maar als ik naar hem kijk kan ik gewoon in tranen uitbarsten… Cis is zo mooi, zo slim, zo creatief, zo gek, zo eigen… zo Cis… Hij is de koppigste die ik ooit heb gekend maar stap voor stap begint dat wel wat te beteren.
Hij is klein en groot tegelijk… wanneer ik hem afzet aan de schoolpoort en nog even naar hem kijk denk ik… jonge toch… kijk nou… “je bent zo klein en zo dapper, dat je iedere dag gewoon voorbij die poort stapt terwijl ik weet dat je het spannend vindt”
Je zorgt als de beste voor je kleine broer en je onvoorwaardelijke liefde die je geeft is het allermooiste wat er is…

– Als ik naar Vin kijk zie ik het allerliefste mannetje… je knuffelt me, je kust me, je lacht en je kijkt steeds met die fonkelende oogjes naar mij… En besef dat het heel zeldzaam is dat jij zo klein al kan tonen hoe lief je hebt. Je bent het schattigste mannetje…je praat het gekste taaltje en je bent zo ontzettend grappig…oh god… i love you so!
Je broer is je held, je loopt uren achter hem aan en ik smelt…

– Ties en ik zijn ondertussen 8 jaar samen… Het voelt alsof we alles samen aankunnen… #WonderTeam… We kennen elkaar door en door, zijn elkaars potje of dekseltje…steunen elkaar, stimuleren elkaar, lachen met elkaar, zijn trots op elkaar, houden van elkaar…
Het is zoiets waar je eigenlijk niet meer over moet nadenken… dat je weet dat je bij elkaar hoort en dat het gewoon kei en kei goed zit! En ik weet… ik zeg het ieder jaar, maar toch hoop ik om in het nieuwe jaar meer tijd voor elkaar te hebben… Ook al werken we nu samen… meer quality time zou fantastisch zijn…. dus 2017… be good to us! 😉

– Sammy & Yindi… mijn 2 stiefdochters… wat worden ze groot… Ook voor hun was het een heel bewogen jaartje, maar oh wat ben ik trots op ze…
De allerbeste zussen voor hun 2 kleine broers… Wanneer ik ze samen zie spelen en lachen gaat het hier wild aan toe… Ik kijk dan op een afstandje toe en geniet… Want hoe groot of klein ze ook zijn… Die band die ze samen hebben is iets speciaals en iets dat altijd blijft!

En dan mijn andere kindjes… Elle Milla Shop en Blog… De shop kreeg zo’n ontzettende boost en ik ben er kei trots op… Een droom die uitkwam en waar ik samen met Ties nu dag en nacht aan werk…
Toch blijf ik heel kritisch en wil ik het beter doen in 2017… ik heb nog zoveel meer in me dan wat we nu doen…
En beloof mezelf maar ook jullie dat zowel de blog als shop beter en nieuwer zal worden!
Er staan nog enkele hele leuke verrassingen te wachten, maar die vertel ik jullie pas in 2017…

Nu is het even tijd om stil te staan bij een fantastisch jaar… Met heeeeeel veel ups en een beetje downs… maar ik sluit het jaar mega happy af en ben helemaal klaar om van 2017 een ban-ge-lijk jaar te maken!
Ik wens jullie helemaal hetzelfde toe… dat jullie mogen genieten van al het moois en van een warme familie en de allerbeste vrienden… een goede gezondheid, heel veel geluk… kortom een jaar waar je van kan genieten!
Bye bye 2016… Happy New Year 2017!
Liefs… Van de jongens en ik…

LOVE,
Elle.

 

Geef een reactie