De laatste Sarah & The Boys shoot!

Vandaag nemen we afscheid van 2016… Een zot jaar met weer heel veel veranderingen! In de volgende blogpost vertel ik jullie wat meer over “ons 2016″… Maar voordat we hier op terugblikken wil ik graag nog de allerlaatste Sarah & The Boys shoot van 2016 online zetten! Om het jaar mooi af te sluiten…

De jongens liggen al een hele week laat in bed en na gisteren een luie dag ipad en tv kijken vond ik het wel even genoeg geweest! We trokken de jassen aan en gingen nog even buiten in de tuin spelen… Lekker koud, maar wat hebben we gelachen… Vin en Cis ontdekte dat water ijs werd door de koude, we verzamelde stenen EN Cis deed na heel lang oefenen eindelijk zijn eerste trappen op de fiets! Woohoow!

Wat zijn ze toch geweldig…mijn kleine maar toch al zo grote jongens. Tanks 2016 voor al het moois…2017 we zijn klaar voor je!

En weet je wie er ook zo geweldig waren? JULLIE!!! Ieder jaar opnieuw verbazen jullie me met de allerleukste en liefste reacties! En ja…ik zeg het ieder jaar, maar ellemilla zou nooit zijn wie ze nu is als ik jullie niet had! Bedankt voor alles en ik hoop jullie volgend jaar weer even vaak terug te zien!

Dikke merci… van Sarah & The Boys!

img_5783

img_5793

img_5785

img_5848

img_5796

img_5849

img_5780

img_5782

adobephotoshopexpress_2016-12-31_09-56-070100

Outfit Elle: Haarband – H&M / Blouse – ellemilla hop / Broek – H&M / Panty’s – ellemilla shop / Jas – Zara

Outfit Cis : Muts – Next / Jas en broek – Zara / Schoenen- LazyOne

Outfit Vin: Muts – Tough Cookie Store / Jas en trui – Zara / Broek – NuNuNu / Schoenen – LazyOne

LOVE,

ellemilla

Geef een reactie