SHOP TIP! PLAN TOYS BIJENKORF

 

Wie is er niet dol op… Houten speelgoed. Het is mooi, het is tijdloos en het educatief!
Wel bij Blabloom zijn ze ook fan van leuk, veilig en educatief verantwoord houten speelgoed. En ze vroegen ons of wij hun nieuwe speelgoed van PLAN TOYS wilden testen!
Ik moest geen seconden twijfelen!

We kregen het spel Bijenkorf in een mooi doosje aan en gaf het als een cadeautje aan Cis.
Wat was hij blij… “Oh mamaaaa… wasdaaa? Da zijn kleine bijtjes!!!! Ik vind da mooooi!”
Dus eerste indruk zat al meteen goed!

Hoe speel je het?

Bouw een mooie bijenkorf door de blokken naast elkaar en op elkaar te plaatsen. Elk bijtje heeft z’n eigen blokje. Zoek jij het juiste huisje voor elke bij?

Wil je het wat moeilijker maken? Vraag dan aan je kleintje om de kleuren te benoemen. Of stimuleer je schat om de bij met de bijgeleverde pincet in de honingraten te plaatsen. Dit is een stuk moeilijker dan met z’n hand. Op die manier hou je het spel telkens weer uitdagend!

Ik moest het maar 1 keer tonen en Cis nam meteen de pincet over… Het was even zoeken voor hem, maar na een minuutjes zette hij vrolijk ieder bijtje in zijn “huisje”.
Ik sta soms echt versteld van wat ze allemaal zo snel kunnen!
Wanneer hij het bijtje bij de verkeerde kleur zette, herpakte hij zich meteen en bracht het naar het juiste “huisje”.

Dit spelletje ligt nu al een tijdje thuis en er wordt dagelijks mee gespeeld. Het moest en zou ook mee gaan naar Opa en Oma… Die trouwens ook helemaal fan zijn van het spelletje!

Dussss ladies… dit is echt een aanrader voor jullie kids… Mooi speelgoed dat je kind helpt bij behendigheid, motorische ontwikkeling en concentratie! Voor kindjes vanaf 3 jaar!Shoppen kan je bij Blabloom.com samen met nog heel wat andere mooie & ecologische spullen voor je kids. Neem zeker eens een kijkje, want het is echt de moeite!

img_3759

img_3743

img_3761

img_3774

LIEFS,

Elle.

Geef een reactie