LEKKER HOOR! – TERRA CHIPS

Hebben jullie ook zo ontzettend genoten van de Kerst? Het is weer voorbij gevlogen en stiekem speel ik nog voor de laatste keer die kerstliedjes totdat ze weer even opgeborgen worden…
Ondertussen genieten we tussen het werk door van extra quality time met de kids… Zowel Cis en Vin zijn thuis en ook mijn 2 stiefdochters genieten van een welverdiende vakantie… dus laat ons zeggen dat het hier lekker druk aan toegaat… Full House!

Bij de feestdagen hoort natuurlijk ook lekker eten! Ik heb het geluk dat mijn ouders heerlijk kunnen koken… Iedere Kerst maar ook oudejaarsavond worden we daar weer verwent.
Een veel te druk en hip New Years feest is niet aan mij besteed… Het heeft iets geforceerd…
Gezellig thuis met een hapje en een drankje en de allerbeste familie en vrienden erbij is de ideale manier om het jaar af te sluiten en het nieuwe te verwelkomen!

Vieren jullie ook thuis of bij vrienden? Dan zijn jullie vast en zeker nog aan het brainstormen wat jullie op de tafel gaan toveren! Zorg er voor dat je niet heel de avond in de keuken moet staan om de fun te missen… Maar kies voor gerechten die je makkelijk kan voorbereiden.
Bij de aperitief horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Wij thuis zijn verzot op aperitieven en zorgen altijd dat er wel wat chips, olijfjes of wat hammetjes klaarstaan!
Sinds enkele weken heb ik een nieuwe verslaving en misschien is dit wel DE tip om mee te starten… Terra Chips… Je weet wel… die prachtige mooie, lekkere groentenchips die er uit zien als potpourri… 🙂
Ze fleuren ieder kommetje op en zijn bovendien echt suuuuper lekker! Je kan er trouwens de allerleukste recepten mee verzinnen, of wat dacht je van een zelfgemaakt dipsausje? Zonder twijfel dat je gasten impressed zullen zijn!

Elke zak van deze groentechips is een feest voor uw ogen en een genot voor uw smaakpapillen, en biedt een geavanceerde snackervaring zoals er geen andere bestaat. Je zult geboeid worden door de prachtige kleuren. Je zult verrast worden door de unieke brosheid. En de smaak? Die zorgt ervoor dat je er meer van wilt. Je wilt een chips die net zo lekker smaakt als hij eruit ziet. Ga er dus lekker voor zitten, ontspan je en maak je klaar om een culinaire reis te maken met TERRA Chips.

Ook Cis en Vin zijn er dol op…als tussendoortje, bij de aperitief of zelfs bij de soep.
Ik maak een paar keer in de week verse soep…lekker en gezond… Vandaag koos ik voor pompoen en wortel… hun all time favorite! Als crunchy effect soppen ze dan hun Terra chips in de soep! Voor de foto’s mochten ze even lekker nonchalant aan de salontafel eten… Vin was net iets te enthousiast met de soep…dus mama mocht tijdig ingrijpen! 😉
Gelukkig hadden we nog lekker veel chips over om verder te smullen!
Onze favoriete smaak? Stripes and blues… een mix van rode witte biet, blauwe aardappel, roodgekleurde groente & zoete aardappel! Hmmm… So good!

img_5729

img_5675

img_5679

img_5731

img_5684

img_5690

img_5681

img_5696

img_5692

img_5702

img_5712

img_5757

img_5720

img_5713

img_5752

Trouwens… zagen jullie onze mooie Babbi sloffen? Daar vertel ik jullie volgende week meer over!

LOVE,

ELLE

 

Geef een reactie