SHOPTIP – MENEER KONIJN

Donkere dagen buiten, dan maken wij het binnen extra gezellig! De kerstlichtjes hangen op in ieder hoekje en ook Cis die heeft de Kerstmis Kriebels heel erg te pakken! Sinterklaas kon hem eigenlijk maar nix schelen, maar Kerstmis vind hij helemaal geweldig!
Hij loopt hier heel de dag mooi te maken en te decoreren! En Vin… die loopt er achterna en die kijkt vol bewondering naar zijn grote broer!

Vandaag kozen we voor groen! Ik vond echt te gekke leggings bij Meneer Konijn! Ooh wat een super mooi merkje is dit! Helemaal handmade en gemaakt met heel veel liefde!

Bij Meneer Konijn shop je een uniek, handgemaakt kraamcadeau of hippe babyoutfit en accessoires voor je eigen kleintje. Naast de hippe harembroekjes shop je hier ook shirts, slofjes, wiegdekens, bijtringen & labeldoekjes. 
De harembroekjes worden gemaakt van 100% zacht organisch katoen voor extra comfort voor de allerkleinste!
Zelfs als je speciale verzoekjes hebt zijn ze razend enthousiast!

Neem zeker eens een kijkje op hun mooie webshop! of laat je inspireren op hun instagram pagina! Zonder twijfel dat jullie dit een geweldig merkje gaan vinden!
Een legging, bijpassende must of bijtring onder de kerstboom voor je kleintje,zwangere vriendin of petekindje? Dat zal zeker in de smaak vallen!

img_5398
img_5399

img_5421

img_5388

img_5391

img_5453

img_5446

img_5439

img_5432

img_5423

img_5373

LOVE,

ELLE.

One thought on “SHOPTIP – MENEER KONIJN

Geef een reactie