INTERIOR – IXXI YOUR WORLD

In het weekend lopen,kruipen,springen & rollen de jongens hier door het huis… Die 2 zijn echt goud waard! Iedere dag groeien ze dichter en dichter naar elkaar toe en houden ze zich uren samen bezig!
Maar ook kunnen ze elks genieten van af en toe wat me time! Dan spelen ze even apart en als ze dit dan beu zijn na enkele minuten, zoeken ze elkaar weer op en gaat het er weer luid aan toe! 😉

Ik moet eerlijk toegeven dat ik heel de tijd afgeleid ben! Ik wil niets missen en loop er dan ook heel de dag achteraan met een camera, iphone of ipad. Foto’s zijn hier dan ook heel belangrijk… ze vertellen allemaal een verhaal! Ik was al een lange tijd opzoek naar een originele manier om foto’s op te hangen en ik ben echt dol op kleine kadertjes samen hangen, maar aangezien we in een huurhuis wonen wil ik niet overdrijven met gaatjes boren! 🙂

Toen ik op Instagram IXXI ontdekte was ik meteen verliefd op het concept!

IXXI tovert jouw hele wereld om in te gekke wanddecoratie. Een leuke, innovatieve manier om jouw mooiste foto’s en momenten te vereeuwigen of een eyecatcher te creëren met IXXI’s exclusieve collectie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit unieke wanddecoratie systeem van Nederlandse bodem bestaat uit vierkante kaarten en koppelstukjes en wordt geleverd in een compacte doos, compleet met een geheel eigen ophangsysteem. Maak in elk gewenst formaat een IXXI met eigen foto’s

Naast eigen foto’s kan je ook kiezen uit verschillende collecties van IXXI zelf. Zo kan je bevoorbeeld kiezen uit prachtige beelden van Disney, Getty Images, Het Rijksmuseum en Van Gogh Museum.
Ook hier staat heel wat moois tussen voor groot en klein!

Wij kozen voor een heel persoonlijke IXXI met de leukste foto’s van ons gezinnetje!
En wat is het mooi geworden! Ook Cis en Vin zijn er helemaal dol op! Iedere dag kijken ze er wel een paar keer naar!Vin leert zo de namen zeggen… echt heel schattig!
De allermooiste momenten en herinneringen hangen nu mooi op bij de eettafel…

Ondertussen blijf ik foto’s nemen en dat is nu net zo leuk bij IXXI… Je kan wanneer je maar wil gewoon prints bijbestellen…en ja… onze mooie fotomuur kan dus gewoon doorgroeien!

Koppel de vierkante kaarten gemakkelijk aan elkaar en creëer binnen no-time een echt kunstwerk aan de muur. De kaarten worden geprint op Synaps; een hoogwaardig synthetisch materiaal dat watervast is en niet scheurt of kreukt. De kaarten zijn makkelijk te wisselen of aan te vullen met een nabestelling. Zo blijft je interieur altijd up to date.

Of je nu eigentijdse kunst in huis wilt halen of juist jouw mooiste, memorabele momenten laat zien, met IXXI kun je alle kanten op!

Dit is zonder twijfel een super leuke cadeautip om te geven en te krijgen!
EN ze hebben ook leuke cadeaubonnen die je kan laten printen!
Ik ga er alvast eentje bestellen om iemand heeeeel blij te maken!
En jullie?

Neem dus zeker eens een kijkje op hun site en laat je inspireren!

img_5379
img_5351

img_5336

img_5355

img_5367

img_5362

img_5370

img_5341

img_5375

img_5383
LOVE ,

Elle.

Geef een reactie