LAZY ONE – WINTERSPECIAL

Hellooo December… Sinterklaas is weer naar Spanje en ja het kerstseizoen is begonnen!
Net zoals de start van de herfst krijg ik bij die kerstperiode steeds kriebeltjes en kunnen de dagen niet gezellig genoeg verlopen!
Oke… ik moet eerlijk toegeven dat het dit jaar heel hectisch is… Het huis staat hier op zijn kop omdat we heel de kelder aan het ombouwen zijn. Een kantoor en stock stonden hoog op onze wish list! Dus verbouwingen, rommel ( veeeeel rommel!) en het uitpakken en vullen van de nieuwe collectie… Laat ons zeggen dat we onze handen meer dan nodig hebben! 😉
Maar… Elle Milla shop en blog zouden niet hetzelfde zijn als we er geen mooie winterspecial van zouden maken! Dus ik probeer met vrouw & macht het weer super gezellig te maken en probeer jullie weer onder te dompelen in de allerleukste winter / kerst musthaves!

En dit zou maar eens 1 van de allerleukste tips kunnen zijn! Recht uit de United States komt dit zalige concept.
Pyjama’s voor het hele gezin! De allerleukste collecties in heel wat toffe (kerst)prints van 0 tot 100 jaar… En ja, zelfs de hond krijgt een matching outfit!
Ik ontdekte dit merkje op Instagram en toen ik in de shop de megaleuke FLAPJACKS tegen kwam was ik helemaal verkocht!

Dit vroeg gewoon om matching outfits met de jongens! Dus voila… na enkele dagen wachten op de bestelling kregen wij onze flapjacks en ook superleuke dierenslofjes voor de jongens.

Ben jij ook helemaal weg van dit concept? Niet twijfelen dan, want naast de hoogstaande kwaliteit zitten ze ook nog eens supercomfy en zien we er eigenlijk gewoon superschattig uit! 😉

Vandaag was het iets minder koud, dus liepen we even als 3 gekken door de tuin en warmden we daarna samen weer op rond de kerstboom!
Zonder twijfel dat we hier de komende weken nog heeeeel veel plezier aan gaan beleven!

Shop de super leuke flapjacks hier!

img_4734

img_4766

img_4775

img_4746

img_4736

img_4741

img_4751

img_4744

img_4763

img_4745

img_4737

img_4774

img_4733

img_4765

LOVE,

ELLE

Een gedachte over “LAZY ONE – WINTERSPECIAL

Geef een reactie