“DE GROTE SPEELGOED KUIS” – KAPAZA

Ik kan het niet… ik kan het niet… maar ik moet! Ik ben absoluut iemand die geen dingen weg kan gooien. Als ik zou kunnen, zou ik alles bij houden… want wie weet zou het nog wel eens van pas kunnen komen! Voor alles zoek ik een uitvlucht, maar nu ik moeder des huizes ben, moet ik van mijn hart een steen maken en af en toe zware keuzes nemen! 😉

Dit geldt ook voor die bergen speelgoed die hier liggen. Na een reeks kerst en sinterklaas met kinderen is het hier stilaan ietsje teveel aan het worden en voordat er weer spullen bij kunnen, moeten er weer dingen weg!
Ik heb de voorbije weken heel wat gesorteerd, een deel aan vrienden gegeven en een deel gaat mooi opgeborgen in de kelder, want dat krijg ik echt niet over mijn hart. (want als ik dan later oma ben, kan ik die mooie spulletjes weer boven toveren! 😉 )
Zo zie je maar wat ik bedoel met uitvluchten!

Toch zijn er enkele dingen waarvan ik weet dat anderen ernaar op zoek zijn en die gewoon te mooi zijn om weg te gooien… (ik hoor jullie vragen, waarom hou je het dan niet zelf bij meid?) WEL… omdat ik die dingen toevallig dubbel heb… en er inderdaad wel wat van kan missen.
Zo maak ik iemand anders blij en ook mezelf en de speelgoedmanden!

Zo nu en dan zet ik zo’n spulletjes op kapaza. De ideale plek voor iets kwijt te geraken wat een ander zoekt. En dus ook het ideale platform om speelgoed en babyspulletjes te kopen en verkopen! (en dat deed ik s’avonds vanuit mijn zeteltje met iPhone in de hand, want door de makkelijke app kan je op 1,2,3 je zoekertje online plaatsten!)
Ik ben trouwens nog even gaan rondneuzen tussen de andere zoekertjes en kwam enkele prachtige schatten tegen!

Deze leuke leeuwenvermomming heb ik twee keer, en dat is 1 keer teveel. Zelf heb ik nog een ijsbeer, dus Cis en Vin kunnen hiermee samen spelen!
De leeuwenvermomming van BIBIB is zo goed als nieuw en werd eigenlijk enkel gebruikt voor fotoshoots.

Een superleuk stuk voor in de verkleedkoffer OF gebruik als tapijtje voor in de kinderkamer!

Wil jij deze mooie vermomming scoren? Check dan snel mijn zoekertje en maak een bod!

leeuw

bffe4f09d6a07299f266d3a8a3554fff50d1125a

LIEFS,

ELLE

Geef een reactie