SPELEN MET JUMBO

Spelen… het is een bron van plezier… Je stopt niet met spelen omdat je oud wordt, je wordt oud omdat je stopt met spelen. 
Ik vroeg me af… Hoe lang het is geleden dat ik nog gezelschapsspelletjes heb gespeeld! Ik besefte me laatst dat ik dat eigenlijk super leuk vond… en op een bepaald moment, wanneer iPads en iPhones de wereld veroverden, ik daarmee stopte en nooit meer met het gezin rond de tafel zat om een avondje te spelen!

Tijd om daar verandering in te brengen, want mijn allerleukste childhood memories zijn van die gezellige avondjes met familie!
Een rode olifant doet misschien een belletje bij jullie rinkelen… Plak dat rode olifantje bij de naam Jumbo en voila… je ziet heel je jeugd voorbij flitsen! 😉
Het rode olifantje is dan ook al jaren het kenmerk van de spellen en puzzels van Jumbo.

Jumbo richt zich niet alleen op kids, maar op een brede doelgroep van 0 tot 100 jaar! 
Hun visie is… “spelende mensen zijn vrolijk mensen” en daar hebben ze nu eens 100% gelijk in!

Ik mocht samen met Cis en ja… ook mijn ouders het nieuwe spel Stratego Pirates testen… en ooh wat hadden we plezier!
Al is het spel vanaf 5 jaar, toch vond Cis het supercool! Natuurlijk… hoe kan het ook anders, want het was iets met Piraten! 😉
Hij ging er dus ook ongeduldig bij zitten… Toen ik met opa verder ging, zorgde Cis voor de nodige achtergrond geluiden… “pang pang…doef doef doef… ik ben een piraaaaat!”

Stratego Pirates van Jumbo is een spel voor twee dappere piraten. Verover de vlag op het vijandelijke schip door het te enteren, te beschieten met het kanon, te vechten op het dek of een vijandelijke piraat aan de haaien te voeren. De Piraat die als eerste de vlag weet te veroveren, wint het spel en mag zich de slimste piraat van de zee noemen! Schip Ahoy!

En wat vonden we ervan?

Dit is echt een superleuk spelletje! Voor Cis was het nog een beetje te vroeg, maar zoals ik net al zei…hij wist wel wat hij ermee kon doen! 😉
Ik kan me voorstellen dat dit voor kindjes vanaf 5 jaar een heel leuk spel is waar hun fantasie de vrije loop kan gaan… en ja… ook ik, opa en oma vonden het superleuk! We speelden allemaal een rondje tegen elkaar en zo genoten we van een zalige zondagmiddag met elkaar!

Thanks Jumbo… jij mooie rode olifant! 😉

img_3720

img_3719

img_3721

img_3726

img_3730

img_3734

LIEFS,

ELLE

Geef een reactie