SOFT & PINK – OUTFIT ELLE

Mijn 10 minuten me-time per dag zijn heilig! Een kopje koffie en dan trek ik even naar betere oorden! ( waar de rommel niet in het zicht ligt! ) šŸ˜‰
De nieuwe truien zijn nog maar net gevuld in de shop, maar hier liggen die mooierds al enkele dagen naar mij te roepen! De Cocoon sweater is echt een heerlijke trui die je zowel kan aandoen voor een dagje uit, maar het is ook de perfecte trui voor een gezellige dag of avond thuis! Een echte musthave!! Daarom koos ik maar liefst 7 kleuren uit! Maar deze mooie old pink kleur was toch echt mijn favoriet!

De roze Faux fur sneakers zijn perfect om te combineren! Ze zijn roos, zacht en perfect! šŸ˜‰

Wie nog niet langs is geweest in de shop voor de Black Friday korting kan dat maar beter even doen, want je krijgt dit weekend maar liefst 20% korting op de herfst en winter collectie! ( gebruik code BLACKFRIDAY )

Trouwens… Zoeken jullie nog een geurtje voor op je kerst wish list? Ik heb de nieuwe Eau de Toilette Arlesienne van l’Occitanne en deze is echt een aanrader… fris maar toch warm? Kan dat? Ja dat kan dus echt!

En en en… nog een suuuuper leuke cadeau tip met een persoonlijke boodschap! Ik ontdekte het merk “Spell on me” op instagram en was meteen verliefd.
Je kiest een armband, je kiest de kleur En je kiest je eigen boodschap!
Ik zocht al lang naar een mooi juweel met een persoonlijke boodschap en toen ik de rose gold versie zag wist ik dat het goed zat!! šŸ˜‰

” Cis en Vin” … ” My moon & all of my stars”… deze boodschap draag ik voortaan met me mee!

Voila lieverds… Nu is het tijd om het weekend te vieren en vooral… BLACK FRIDAY! šŸ˜‰ ( met een beetje rose…)

img_3547

img_3544

img_3585

img_3573

img_3586

img_3594

img_3607

img_3564

img_3549

img_3538

img_3609

img_3569

LOVE,

ELLE.

Geef een reactie