VOOR UREN SPEELPLEZIER – LITTLE TIKES

Voor ik mama werd en droomde van “als ik later kinderen heb” zag ik altijd 2 of 3 kindjes spelen in een hele grote gezamenlijke kamer. Bedjes op een rij en speelgoed…VEEL speelgoed! Een keukentje, een winkeltje, een fort gemaakt met lakens, een verkleedkoffer en nog zoveel meer…Het zou hun speelparadijs worden waar ze hun grootste avonturen zouden beleven!
Zo af en toe gaat Cis nu alleen boven op zijn kamer spelen! Dat duurt nog niet heel lang, maar ik vind dat altijd zo schattig… Ik weet niet waarom, maar ik vind het heerlijk om te beseffen dat hij nu ook zo veel fantasie heeft en zijn kamertje voor hem zijn eigen plekje is… niet meer enkel om te slapen.
Ik droom nog steeds van een grote gezamenlijke kamer… maar voorlopig is dit nog wat vroeg! De nachten van Vin zijn soms nog wat onzeker en ik wil eerst dat Vin kan praten en kan begrijpen waarom hij sommige dingen wel en niet mag! Dus die droom zet ik nog eventjes on hold!

Soms werk ik boven in mijn kamer en dan lopen de kinderen ook ergens rond… En dan is het vooral belangrijk dat ze zich allebei even bezig kunnen houden! En daar heb ik nu de perfecte speelset voor gevonden!
Echt…Vanaf het moment dat Vin de doos nog maar zag werd hij al helemaal wild… Om nog maar te zwijgen van het uren speelplezier dat hierna volgde!

Ik heb het over de Little Tikes Light ’n Go – Activity Garden Treehouse!

De Activity Garden Treehouse is een uitgebreide speelset met allerlei functies waar je kind vanaf 6 maanden tot 3 jaar plezier aan beleeft. En dat is wel heel duidelijk, want ik dacht eerlijk gezegd dat Cis hier niets meer aan zou vinden, maar het tegendeel werd bewezen. Cis en Vin zijn dol op de magische lantaarn van de boomhut… Ze leren zo kleuren verkennen, dansen en moeten ook glimwormen verzamelen. Vin is helemaal fan van de fonkelende lichtjes  en de muziek… Hij staat dan ook steeds vrolijk mee te dansen!
Als dat nog niet allemaal genoeg is som ik nog even de rest van de activiteiten op…
Een glijbaan, een swing aap, een vormensorteerder, een brievenbus, een girafboog om onder door te kruipen, een ballenbaan met giraf en toekan, een kralenspinner, een leerklok, een deurbel, een deur enzovoort enzovoort!
Ideaal dus voor uren speelplezier!

En terwijl ik nu eindelijk goed kon doorwerken werd ik stiekem afgeleid door heel veel gelach en gegiechel… Ik kon het niet laten om even mee te gaan spelen en te genieten van hun plezier!

Dus lieve mama’s… Deze speelset is een echte aanrader voor op het verlanglijstje van Sinterklaas of kerst! Veel speelplezier!

img_3025

img_3028

img_3033

img_3052

img_3060

img_3070

img_3071

img_3076

img_3083

img_3094

LOVE,

Elle

7 gedachten over “VOOR UREN SPEELPLEZIER – LITTLE TIKES

 1. Wat leuk! Ik heb een zoontje van 25 maanden maar wel een wildebras, constructies zoals de autobaan van V-Tech worden hier dus genadeloos met de grond gelijk gemaakt 😩. Is deze activiteitentuin een beetje stevig en bestand tegen peutergeweld?
  En mag ik vragen vanwaar je de tipi hebt? Die vind ik echt prachtig!

  1. Hoi Vanessa… Hier ook hetzelfde… Die autobaan gaat er steeds aan… Geen succes 😂!
   Over deze treehouse ben ik echt tevreden!
   Al zou ik zelf heel graag enkel mooi en houten speelgoed hebben, de kids zijn er echt dol op!
   Zelf Cis met zen 3,5 jaar is er dol op! En idd het kan tegen een stootje!
   1 tip…zeg tegen Sinterklaas dat hij het optijd in elkaar moet steken om stress te vermijden hihi! 😉

Geef een reactie