LOOK OF THE DAY

Regenachtige herfstdagen… ik moet eerlijk toegeven… ik vind ze stiekem wel leuk! In ieder geval toch wanneer ik binnen zit. Wanneer het te lang duurt… zoals nu… vind ik het iets minder leuk, maar ik heb het toch te druk  dus kan het maar beter nu flink door regenen.
Wanneer het zonnetje dan toch even tevoorschijn komt, kijk ik dan ook graag even terug! 😉

Deze week vecht ik tegen het ziek worden… Terwijl mijn stiefdochters alle twee al bezoek kregen van de vervelende buikgriep en Vin al dagen lang met een flinke verkoudheid rond loopt… ( En ik kan er niets aan doen, maar zijn stemmetje is zo hees, maar ooooh zo schattig!) Voel ik me super moe en doet men buik ook wat vreemd en drink ik hopen thee met honing om die beginnende keelpijn tegen te houden!

De ochtenden gaan moeizaam en ik mag zooo niet ziek worden… Dus kleed ik me iedere ochtend flink op… smeer een grote hoeveelheid make up op zodat ik mijn eigen wallen niet steeds hoef aan te spreken in de spiegel en voel ik me hierna weer wat beter! Tijd om te rusten in pyjama zit er jammer genoeg niet in.
Toen ik deze ochtend uit het bed kroop en weer thee in plaats van koffie zette besloot ik om voor een casual maar toch stylish look te gaan!
Knitwork en plissé rokken draag je dit seizoen het liefst samen en om er al wat Christmas achtige kleurtjes in te gooien koos ik voor bourgondisch rood en goud!
De complete look kan je vinden in de Elle Milla Shop via de link ondeeraan de blogpost. ( en profiteer van een leuke BLOGGED KORTING! )

En ja… jullie waren vast al aan het denken waarom ik in vredesnaam mijn zwarte koffie heb ingeruild voor thee… Al 3 dagen lang kan ik geen koffie meer ruiken! ( Neen… ik ben niet zwanger!) Dat gebeurd wel vaker als ik wat ziek ben.
En ik heb bovendien de nieuwe thee van Rituals ontdekt en ik ben er helemaal verslaafd aan!
Terwijl ik volop de nieuwe producten aan het testen ben voor een volgende blogpost kan ik jullie nu al vertellen dat de Limited Collection “Ritual of Light” een echte aanrader is.
Van verzorging tot home producten…en jawel… ook thee!
En die thee ladies… is zoooo ontzettend lekker!
De smaak van zoete appelsien en kaneel is werkelijk overheerlijk! Ook s’avonds werkt de thee heel rustgevend aangezien er geen theïne inzit!
Voor mij de pure smaak en geur van de winter!
Zo… na dat zoveelste kopje thee moest ik nog even de deur uit… misschien iets wat overdressed voor een drukke weekdag, maar toen ik in het postkantoor met mijn handen door mijn haar ging om het goed te leggen bevestigde de hele oude man achter mij, dat het perfect lag en dat ik er heel goed uitzag! ( Euhmmm oke… dankjewel oude snoeper! 😉 )

Deze look shoppen?
Check dan zeker de BLOGGED 15% PAGINA en profiteer tot zondag van 15% korting op deze look. ( Ook andere kleuren!)
Wees er snel bij, want de de voorraad is beperkt!

img_3233

img_3235

img_3218

img_3239

img_3220

img_3243

img_3250

LOVE,

Elle.

Geef een reactie