BEAUTY – HAIR CONTOURING

Heb jij zin in een ander kapsel voor de winter of feestdagen? Dan is misschien hair contouring iets voor jou! Ik ben alvast superblij met mijn nieuwe lokken en geef er dan ook graag een woordje uitleg over!

“Welk kleurtje zit daar op?” Dat is de vraag die ik wekelijks of bijna dagelijks hoor… In real life of op social media. Ik heb het over mijn haarkleur…
Wanneer ik die vraag hoor, moet ik altijd stiekem een beetje lachen… Alsof je echt “dit kleurtje” in een potje kleurshampoo kan kopen bij de supermarkt.
Dit zeg ik nu wel heel stoer, maar  voor dat ik mijn donkere lokken ruilde voor deze witte had ik ook geen flauw idee hoe een nauwkeurig werk erachter zat verscholen! Er gaan echt wel wat uurtjes aan voorbij wanneer ik in de kappersstoel zit.

Dat brengt me trouwens bij de tweede vraag die ik zo regelmatig hoor. Waar ga jij naar de kapper? En dan antwoord ik altijd met… “naar de beste kapper ever”! Behind The Chair in Hasselt.
Jaar na jaar, kapsel na kapsel, uur na uur 😉 worden mijn haren met heel veel liefde verzorgd! Voor deze lichte kleur kan je niet iedere kapper binnen stappen en hier ben ik 100% zeker dat ik met met een gerust hart over kan geven aan het talent van hun team!
Het toverproduct Olaplex zorgt ervoor dat je haar onbeschadigd blijft bij ontkleuring en bij het blond maken.En nadien voelt je haar als herboren!

Maar goed… Over naar mijn nieuwe look! Want deze is echt wel een woordje uitleg waard!
Hair countouring is de nieuwe kleurtrend bij kappers. Je kan het eigenlijk een beetje vergelijken met make-up shapen… maar dan met je haar. Je kan je haar nu ook laten contouren… Zo komt je gezicht beter uit en speel je met schaduw en licht.
En dat is dus wat Cesario (de kapper) heeft gedaan.
Bovenaan werd mijn haar weer ietsje donkerder (zelfs met een prachtig subtiel pasteltintje!) En vooraan werd dan “uitgepakt” met hele lichte lokken!
En oh… wat ben ik ontzettend blij met het resultaat!
Mijn kapsel spreekt enorm en zeker op de foto’s voor de shop en de blog! Happy me!

img_1339

img_1341

img_1342

img_1346

Hoe verzorg ik mijn haren?

Als eerste gebruik ik de Lanza Silver Brightening Shampoo. Die zorgt voor de zilverachtige schijn (die ik helemaal geweldig vind!)
Het is een donkerpaarse shampoo die je goed moet laten intrekken. De laatste keren heb ik hem zelfs een kwartier laten intrekken voor een nog grijzere schijn! Dit is echt wel mijn favoriete product in de badkamer en dus ook een mega-aanrader voor iedereen die dat gele kleurtje weg wil!

Als deze goed is uitgespoeld maak ik mijn haren handdoekdroog en masseer ik mijn haren in met Olaplex. Deze laat ik flink intrekken om daarna weer superzachte haren te hebben!

Afwerken doe ik met de Fudge Hotted Violet Mouse. Dit is een paarse schuim die ik net op smeer voor het drogen en zorgt nog voor een extra paarse/zilveren schijn! Bovendien is het ook nog een goede heat protector.

img_1354

img_1356

img_1357

Enfin… ik ben echt ontzettend blij met mijn haren… Al zijn ze de laatste maanden wel wat fluffy hier en daar. Ja, Vin mag ondertussen al wel meer dan een jaar oud zijn… Die zwangerschapsverschijnselen zijn er op mijn hoofd nog steeds! Na de bevalling ben ik veel haar verloren (net zoals bij Cis!) Gelukkig zijn ze allemaal terug gegroeid, maar hebben ze nu zo’n lastige tussenlengte waardoor ik moeilijk nog een nette staart kan maken! (tenzij ik een hele grote bus haarlak bij de hand heb!) Maar ik weet uit ervaring van de eerste keer dat dit wel weer goed gaat komen! Nog even geduld dus!

De producten kan je uiteraard allemaal bij Behind The Chair in Hasselt kopen, maar laat je zeker adviseren en twijfel zeker niet als je daarvoor een afspraak wil maken! Die kan je trouwens ook maken via hun facebook pagina!

LOVE,

ELLE

One thought on “BEAUTY – HAIR CONTOURING

Geef een reactie