MAMA – MINI NOESER

Oh Baby it’s cold outside…
De dagen worden korter, het wordt sneller donker en onze dikke truien en jassen liggen nu iedere ochtend klaar!
Ik ben dol op herfst en winter, zolang ik me maar lekker warm kan aankleden en dat het vooral in huis heel gezellig is!
Ook dit jaar maken we weer werk van een grote herfst- en winterspecial… waarin ik jullie onderdompel in “mijn favoriete musthave wereld”! Alles over mijn favoriete fashion & interior items, maar ook beauty en lifestyle voor groot en klein!
En vandaag starten we met iets leuks voor groot en klein!

Kennen jullie het Nederlandse merk nOeser al? Prachtig mooie baby/kinderkleding in biokatoen, versierd met de mooiste prints. Maar als echte nOeser fan vind ik vooral het hoge draagcomfort en de kwaliteit van de kleertjes het allergrootste pluspunt!
De kleertjes van nOeser gaan hier wekelijks door de wasmachine en nog steeds zien ze er zo goed uit! Wie mijn Instagram volgt zal de kleertjes vast en zeker al wel gespot hebben!

Maar vandaag wil ik het hebben over de ge-wel-di-ge LIMITED EDITION mama vest… (en ohja… deze is matching met de mini vest!)
Geef nu toe… het is toch heerlijk om te twinnen met je mini-me?
Voila… En hieronder vind je het bewijs!

De mama vest is een baggy “one size fits most” met fijne grote zakken. Speciaal ontworpen voor mama’s en ja ook voor zwangere buikjes!
Bovendien past de grijze kleur bij heel wat outfits! Zeker bij die van ons! ๐Ÿ˜‰
Ontdek de mama vestย hier en vergeet zeker niet de rest van de collectie te bekijken, want ik beloof je dat het echt de moeite is!
Zo kom je bijvoorbeeld de leuke collab met Tough Cookie Store tegen… Yvonne maakte mooie handtasjes en strikjes voor onze kleine vriendjes, maar ook de nOeser by Manon collectie is super schattig en feestelijk! Check it out!

img_2697

img_2693

img_2679

img_2696

img_2702

img_2703

En ook Cis wou er graag even bij!

img_2676

LOVE,

Elle

2 thoughts on “MAMA – MINI NOESER

Geef een reactie