WEEKEND DEAL – JOGGING SUITS

jogging-suits

Hi lieverds,

Jullie blijven me iedere week verrassen met heel wat leuke orders! Wahaw! Dankjulliewel! Ik heb deze week niet stil gezeten… Het was ontzettend druk in de shop en vechtend tegen een klein buikgriepje (waar ik absoluut niet aan toe wou geven) werkte ik de dagen door!
De nieuwe reeks producten moesten en zouden online komen en met een goede laag make-up om de wallen te verbergen was ik weer helemaal klaar voor de foto’s! 😉
Hier en daar sta ik misschien wat “plattekes” op de foto, maar de show must go on! hihi! Toch was het een suuuuuperleuke week!
En de volgende belooft er ook een leuke te worden! Wie gaat er allemaal genieten van de herfstvakantie? Ik heb niet echt vakantie ingepland, maar ik ga wel even genieten van een weekje met Cis in huis!
Gezellig samen thuis wat spelen, knutselen en ook werken! (ja Cis werkt ook heel graag mee!)
Gezellig thuis daar horen weer gezellige kleren bij! Om jullie helemaal in chill modus en vakantie mood te brengen doen we dit weekend een weekend deal met 4 verschillende jogging suits!
De katoenen sweaters en broeken koop je per set! 2 modellen, 2 kleuren!
De FEATHER jogging is super stylish en toch super comfortabel. Ideaal wanneer je van een casual dagje thuis geniet en af en toe even de deur uit moet! Verkrijgbaar in kaki & black!

Ook de SOFT jogging komt in deze 2 kleuren. Deze hoodie is superstoer, maar heeft dat tikkeltje extra! Faux fur mouwen zijn totally hot dit najaar! Mis deze topper dus niet!

Je betaalt dit weekend €50,- ipv €75,-! (voor de broek en sweater samen)

Om de look helemaal af te werken kan je deze jogging suits combineren met de mooie snake boots!
Ze zitten super comfy en zijn voorzien van een heerlijke pelsen voering!

Voila lieverds… Hiermee zijn jullie helemaal klaar voor een nieuwe casual day! Geniet van jullie herfstvakantie!

LOVE,

Elle

Geef een reactie