OUTFIT INSPIRATION – ELLE

Aaaah… wat een drukke dagen! Een voorlopig nog geheime project en jullie bestellingen van de shop nemen alle tijd in beslag. Terwijl er weer heel wat nieuwe spullen online staan, liggen en hangen de volgende spullen al weer klaar!
Het zullen nog enkele drukke weken worden, maar jullie horen mij zeker niet klagen! I love it!

Gisteren waren de jongens thuis en kon ik weer een hele hoop huishoudelijke klusjes inhalen… Terwijl ze een klein dutje deden zou ik de lakens gaan verversen maar hield er even een koffie pauze bij! Zo even tussen door nog enkele foto’s en jawel hoor… Na enkele uren regen begon er weer stilaan een klein zonnestraaltje door te komen!
Het uitzicht uit onze kamer vind ik zo mooi!
De buren hebben een prachtig grote tuin waar enorm grote bomen staan! Of het nu waait, sneeuwt of wanneer de zon schijnt… ik kan echt eindeloos naar die bomen blijven kijken!

Mijn outfit bleef lekker casual… ( volgens mij blijft die al een tijdje heel casual 😉 )
Mijn One Teaspoon jeans blijft mijn favoriet, maar jammer genoeg is hij me iets te groot geworden! Die laatste 2 zwangerschapskilo’s zijn er nu weer helemaal af ( jammer genoeg) en als ik mijn favoriete broek niet zou vastbinden met een riem of sjaaltje zou hij me zo van de benen glijden!
Maar ik moet en zal hem blijven dragen! 😉

Het kanten topje is nu niet weg te denken… deze vond ik een tijdje geleden bij H&M. Combineer kant nu met heavy knitwear en je bent helemaal mee met de mode!
Mijn all time favorite look!

De gilet is net nieuw in de Elle Milla Shop en is verkrijgbaar in creme, pink & grey.
Voor deze look ga ik voor Creme!

Ontdek de volledig nieuwe collectie met prachtige gilets en andere musthaves!

img_1564

img_1566

img_1594

img_1574

img_1586

img_1595

img_1576

LOVE,

Elle.

Een gedachte over “OUTFIT INSPIRATION – ELLE

Geef een reactie