WIN : MAMA – MINI VERWENPAKKET!

Of je nu zwanger bent of al enkele kleine kapoentjes hebt rondlopen! Mama zijn doet iets met ons… Vaak zitten we op een wolkje en de kleinste stomme dingen kunnen ons de grootste vreugde bezorgen!

Ik kan me nog goed herinneren wanneer ik zwanger was van Cis, kon ik uren nadenken over de babykamer en de baby uitzet! Ik ging dagen op zoek en zelfs van de zeepjes en de bodylotions moest en zou ik alles kennen!
Want niets is zo heerlijk als de geur van een fris gewassen baby en zijn of haar superzacht velletje.
Ik heb vanaf het begin mijn favoriete verzorgingsproducten voor mijn kids en die kan ik dan ook tot de dag van vandaag niet missen!

1 van die favoriete producten is Galenco Baby.
Galenco biedt de mildste en veiligste producten om de huid van je baby te beschermen en te verzorgen. En dames… Die geur… (ik kan het zo ruiken…) is heerlijk! Mijn favorieten hiervan zijn de badolie en de de bodylotion voor de finishing touch!
Een ontspannend badje voor bedtijd kan wonderen doen…Ik dim de lichten van de badkamer dan altijd een beetje en probeer … ( probeer… want met 2 boys is dat niet altijd even gemakkelijk! 😉 ) ze zo een beetje te laten ontspannen!
Voordat de kids naar school of crèche gaan smeer ik altijd nog een extraatje op hun wangetjes en achter de oortjes… Omdat ik dat zelf zo lekker vind ruiken! 😉
Maar ook de andere producten zoals wasgel, luiercrème en de heerlijk zachte billendoekjes zijn topproductjes!


En goed nieuws, want ik mag een heel mini verwenpakket weggeven van Galenco… Hier zitten tal van leuke producten in om je kleintje extra goed te verwennen!

Maar dat is niet alles… Ik mag ook de creatieve mama’s blij maken! Want zoals ik net al zei, doet mama zijn iets met ons! Bij mij bracht het alvast zoveel creativiteit in mij naar boven en als je andere social media mama’s kan geloven, ben ik zeker en vast niet de enige!

Marta Majewska ken je misschien al van haar blog of kwam je ze misschien al tegen op Instagram (@Princessmisia ). Of misschien kwam je haar supermooie DIY babyboek al eens tegen in de boekenwinkel!
Toen creatieve duizendpoot Martha ontdekte dat ze zwanger was, is ze meteen aan de slag gegaan om decoratiespulletjes te maken voor op de babykamer!
Het gaf haar zo’n heerlijk gevoel, maar ze kreeg er ook heel veel leuke reacties op. Zo ontstond er uiteindelijk een boek met heeeeel veel mooie DIY projectjes voor mama’s (in spe). Echt een prachtig boek! Met heel veel mooie foto’s en duidelijke uitleg, maar vooral met projectjes die iedereen kan maken! Vaak heb je DIY boeken die echt wel wat ervaring vereisen, maar met dit boek kan iedereen aan de slag!

Van een wolkenmobiel tot gepimpte kleertjes! Of wat dacht je van een dekentje zonder dat je erbij moet naaien?

Vanaf het begin van de zwangerschap neemt Martha je mee in het creatieve proces van het mama zijn.

Ik doe alvast wat inspiratie op… benieuwd naar wat ik ga maken? Ik laat jullie binnenkort het resultaat zien!


Ik mag ook van dit DIY Baby boek 1 prachtexemplaar weggeven!

Dus een boek en een mini verwenpakket van Galenco voor samen uuuuuren veel plezier!

( Leuke tip! * Maak een mooie wolken mobiel en hang deze boven het verzorgingskussen van je kleine kapoen! Zo blijven ze lekker liggen tijdens het wassen en insmeren! ;-))

Wil jij graag dit Mama – Mini verwenpakket winnen?
Laat me dan weten waarom jij dit zou willen winnen hieronder in de comments of op Facebook! Maar laat me ook zeker weten wat jouw verzorgingstips zijn! Hoe verwen jij je kleintje tijdens het was en verzorgingsritueel?
Spread the word mama’s… zo kunnen we nog wat van elkaar leren EN wie weet maak jij wel kans op dat zalige Mama – Mini pakket!

Volgende week maak ik de winnaar bekend! Heel veel succes mama’s!

 

LOVE,

Elle

 

 

26 gedachten over “WIN : MAMA – MINI VERWENPAKKET!

 1. Waarom ik dit wil winnen? Ik zou het niet voor mezelf willen, ik heb immers nog geen kindjes, maar ik zou het schenken aan mijn beste vriendin. Zij verwacht haar eerste kindje en zou dolblij zijn met zo een mooie en leuke cadeau!

 2. Wij zijn ook helemaal blij met onze Galencoproductjes dus dat is alvast deel 1 van mijn reden om het pakketje te winnen. Wat het boek betreft… Ik ben
  niet echt een DIY’er (hoewel ik het wel graag zou willen) maar heb een vriendin die al een hele tijd staat te popelen om aan kindjes te beginnen én een echte knutselmadam is! Ik zou haar ongelofelijk blij maken met dit boek dat weet ik zeker!

 3. Binnenkort gaat onze dochter voor het eerst naar de crèche. Ik weet nu al dat ik haar ontzettend ga missen, vooral ook omdat ze normaal pas in januari zou gaan, maar er nu eerder plaats is vrij gekomen. Door gezondheidsredenen heb ik geen werk, maar voor haar ontwikkeling vonden we het toch belangrijk om haar 2 dagen op crèche te laten gaan. Het zou leuk zijn om op die dagen wat tijd voor mezelf te hebben maar ook om oude hobby’s terug op te nemen: naaien, knutselen,.. dingetjes voor haar maken terwijl zij er niet is. En inderdaad die Galenco geur… mmmm… ik denk dat ik in de dag af en toe gewoon eens een busje zou opendoen om er aan te ruiken als de dagen crèche te lang duren 😉
  Leuke actie!

 4. Ik gebruikte Galenco al bij mijn eerste zoontje Sepp. Ik was dadelijk verkocht door de heerlijke geur en het uitgebreide gamma. Sinds de geboorte van Ties in mei gebruik ik opnieuw de crèmes en badolie en ik ben er nog steeds dol op!!

 5. Ik doe graag mee om dit leuke pakketje te winnen. Waarom? Omdat ik zelf heel erg graag de Galenco-producten gebruik. De waslotion, badolie & lichaamsmelk worden hier nog altijd gebruikt. Zaterdag stond ik met het DIY-boek in mijn handen bij Standaard Boekhandel, maar heb hem nog even teruggezet 🙂

 6. Ik waag me ook een kans ☺️ Ik ben zelf mama van 4 kids!… Net geworden nog van kleine keo 8 maand…. Ik moet toegeven dankzij jou elle zou ik wel ook wat creatiever willen zijn voor de kindejes , daarom spreekt het boek me ook aan om keo zijn nieuw kaamertje op te pimpen.

 7. Graag zou ik dit kei hard willen winnen!
  Ik ben een mama-to-be, voor vandaag uitgerekend! Zou dan ook een top geboorte cadeautje zijn! Ik hou dan ook super veel van die heerlijk geurende productjes en verder zou ik dolgraag, net als jij, als DIY’er aan de slag willen gaan met zo’n inspireer boek!

 8. Waarom ik dit pakketje graag zou willen is omdat ik 18 weken zwanger ben en dat we zo fel uitkijken naar “ons” eerste kindje , en we nog zoveel nieuwe dingen samen gaan ontdekken!!!

 9. Ik zou dit graag willen winnen omdat ik al een fantastische dochter heb rondlopen en ook een super zoontje verwacht! Ze verdienen allebei het beste 😉! Ik ben ook graag creatief bezig voor m’n 2 lieverds!

 10. Omdat leuke spulletjes altijd welkom zijn 🙂 Ook voor zoontje nummer 2! Die nu al een beetje gedoemd is om kledij ‘verplicht’ over te nemen van zijn oudere broer 😉

 11. Binnenkort gaat onze dochter voor het eerst naar de crèche. Ik weet nu al dat ik haar ontzettend ga missen, vooral ook omdat ze normaal pas in januari zou gaan, maar er nu eerder plaats is vrij gekomen. Door gezondheidsredenen heb ik geen werk, maar voor haar ontwikkeling vonden we het toch belangrijk om haar 2 dagen op crèche te laten gaan. Het zou leuk zijn om op die dagen wat tijd voor mezelf te hebben maar ook om oude hobby’s terug op te nemen: naaien, knutselen,.. dingetjes voor haar maken terwijl zij er niet is. En inderdaad die Galenco geur… mmmm… ik denk dat ik in de dag af en toe gewoon eens een busje zou opendoen om er aan te ruiken als de dagen crèche te lang duren 😉

 12. Ooo, ik wil dit toffe pakketje echt heel graag winnen voor de laatste weken van mijn zusjes zwangerschapsverlof! Voordat ze in november weer aan ’t werk gaat, verdienen zij en mijn babyneefje absoluut nog een heel leuk verwennerijtje! XO

 13. Ik ben voor de eerste keer zwanger en kijk al enorm uit om dat klein wondertje in mijn armen te houden. Ik ben zot van heerlijke geurtjes, lotion, crèmes,… En daarnaast doe ik niets liever dan zelf dingen maken en creëeren. Dus met dit pakket zou ik meer dan ontzettend blij zijn.

 14. Ik wil het gewoon heel graag omdat ik andere mama’s graag gelukkig maak met een zelfgemaakt geschenkje; in het bijzonder mijn zwangere beste vriendin.
  Omdat creatief bezig zijn mij gelukkig maakt.
  Omdat mijn driejarig zoontje altijd blij is om samen met mij iets nieuw te creëren. …en hij wil stiekem heel graag nog een broertje ( ik ook).

 15. Momenteel ben ik 38 weken en 4 dagen zwanger van mijn eerste spruit. Aftellen dus 😉
  Maar welk ook betekent dat ik spijtig genoeg een leek ben qua verzorging van een pasgeboren baby’tje. Niet tegenstaande dat ik er uiteraard alles aan zal doen om de beste zorgen te geven aan het kleine wondertje als ze tevoorschijn komt :).
  Maw een leuk DIY-boek en verzorgingsproducten zijn meer dan welkom 😀

 16. Wat is dit leuk! Ik gebruik als verzorgingsproduct voor mijn dochtertje de kids lijn van Kiehls. Maar toch blijf ik altijd weer zoekende naar andere fijne producten en Galenco is nieuw voor mij, ben erg benieuwd 🙂
  En aangezien ik niet creatief ben maar dat wel graag wil zijn (en mijn best doe) lijkt me het diy boek enig!

 17. Omdat ik soms uren op zoek ben op het internet naar DiY ideeën en een goed boek waarin alles gebundeld staat, zou me als drukwerkende mama van twee zeker van pas komen. Daarnaast zou het ook wel mooi staan in de boekenkast waar ik nog wel een plaatsje vrij kan maken! 😃 Veel liefs, Kris

 18. Oh ik doe erg graag mee! Ik ben nu voor de eerste keer (nog maar net) zwanger. Spannend! Mijn kleine nichtje had een erg gevoelige huidje (niets kon ze verdragen) tot de tip van Galenco kwam. Mijn zus was erg blij. En de geur is inderdaad lekker en subtiel. Niets beter voor een kleintje dus. Het boek van Marta ken ik nog niet, maar lijkt me inspirerend.

 19. Oh ik doe erg graag mee! Ben nu voor de eerste keer (nog maar pas) zwanger. Spannend! Mijn kleine nichtje had een erg gevoelig huidje en Galenco was het enige dat ze kon verdragen. Mijn zus was zo blij toen ze die tip kreeg. De geur is ook lekker en subtiel en mijn handen zijn zo zacht nadat ik haar in bad deed. Niets beter om mee te beginnen dus. Het boek van Marta ken ik nog niet, maar lijkt me inspirerend. Die echomagneet, wat een leuk ideetje!

 20. ik zoude productjes dolgraag winnen om mijn kleine meid lekker te verwennen.
  na zware verbouwingen hebben we eindelijk een bad waarin ze dolgraag spettert! leuke productjes horen daar natuurlijk bij!
  haar kamertje moet ook nog wat aangekleed worden, de muurtjes zijn nog kaal, dus het boek zou me veel inspiratie kunnen geven uiteraard 🙂

 21. Ooooh, jammer dat ik dit nu pas lees 🙁 Leuke actie!! Nu ik weet dat ik in april een boysmom word ga ik het boek aan mezelf cadeau doen, hihi 🙂 Thx vr de tip!!!!!!

Geef een reactie