WIN : MAMA – MINI VERWENPAKKET!

Of je nu zwanger bent of al enkele kleine kapoentjes hebt rondlopen! Mama zijn doet iets met ons… Vaak zitten we op een wolkje en de kleinste stomme dingen kunnen ons de grootste vreugde bezorgen!

Ik kan me nog goed herinneren wanneer ik zwanger was van Cis, kon ik uren nadenken over de babykamer en de baby uitzet! Ik ging dagen op zoek en zelfs van de zeepjes en de bodylotions moest en zou ik alles kennen!
Want niets is zo heerlijk als de geur van een fris gewassen baby en zijn of haar superzacht velletje.
Ik heb vanaf het begin mijn favoriete verzorgingsproducten voor mijn kids en die kan ik dan ook tot de dag van vandaag niet missen!

1 van die favoriete producten is Galenco Baby.
Galenco biedt de mildste en veiligste producten om de huid van je baby te beschermen en te verzorgen. En dames… Die geur… (ik kan het zo ruiken…) is heerlijk! Mijn favorieten hiervan zijn de badolie en de de bodylotion voor de finishing touch!
Een ontspannend badje voor bedtijd kan wonderen doen…Ik dim de lichten van de badkamer dan altijd een beetje en probeer … ( probeer… want met 2 boys is dat niet altijd even gemakkelijk! 😉 ) ze zo een beetje te laten ontspannen!
Voordat de kids naar school of crèche gaan smeer ik altijd nog een extraatje op hun wangetjes en achter de oortjes… Omdat ik dat zelf zo lekker vind ruiken! 😉
Maar ook de andere producten zoals wasgel, luiercrème en de heerlijk zachte billendoekjes zijn topproductjes!


En goed nieuws, want ik mag een heel mini verwenpakket weggeven van Galenco… Hier zitten tal van leuke producten in om je kleintje extra goed te verwennen!

Maar dat is niet alles… Ik mag ook de creatieve mama’s blij maken! Want zoals ik net al zei, doet mama zijn iets met ons! Bij mij bracht het alvast zoveel creativiteit in mij naar boven en als je andere social media mama’s kan geloven, ben ik zeker en vast niet de enige!

Marta Majewska ken je misschien al van haar blog of kwam je ze misschien al tegen op Instagram (@Princessmisia ). Of misschien kwam je haar supermooie DIY babyboek al eens tegen in de boekenwinkel!
Toen creatieve duizendpoot Martha ontdekte dat ze zwanger was, is ze meteen aan de slag gegaan om decoratiespulletjes te maken voor op de babykamer!
Het gaf haar zo’n heerlijk gevoel, maar ze kreeg er ook heel veel leuke reacties op. Zo ontstond er uiteindelijk een boek met heeeeel veel mooie DIY projectjes voor mama’s (in spe). Echt een prachtig boek! Met heel veel mooie foto’s en duidelijke uitleg, maar vooral met projectjes die iedereen kan maken! Vaak heb je DIY boeken die echt wel wat ervaring vereisen, maar met dit boek kan iedereen aan de slag!

Van een wolkenmobiel tot gepimpte kleertjes! Of wat dacht je van een dekentje zonder dat je erbij moet naaien?

Vanaf het begin van de zwangerschap neemt Martha je mee in het creatieve proces van het mama zijn.

Ik doe alvast wat inspiratie op… benieuwd naar wat ik ga maken? Ik laat jullie binnenkort het resultaat zien!


Ik mag ook van dit DIY Baby boek 1 prachtexemplaar weggeven!

Dus een boek en een mini verwenpakket van Galenco voor samen uuuuuren veel plezier!

( Leuke tip! * Maak een mooie wolken mobiel en hang deze boven het verzorgingskussen van je kleine kapoen! Zo blijven ze lekker liggen tijdens het wassen en insmeren! ;-))

Wil jij graag dit Mama – Mini verwenpakket winnen?
Laat me dan weten waarom jij dit zou willen winnen hieronder in de comments of op Facebook! Maar laat me ook zeker weten wat jouw verzorgingstips zijn! Hoe verwen jij je kleintje tijdens het was en verzorgingsritueel?
Spread the word mama’s… zo kunnen we nog wat van elkaar leren EN wie weet maak jij wel kans op dat zalige Mama – Mini pakket!

Volgende week maak ik de winnaar bekend! Heel veel succes mama’s!

 

LOVE,

Elle