CREATIEF – ARTIST CIS

Wat zie ik dat toch graag… Als Cis tekent, schildert of knutselt! Ik heb zelf nog maar weinig tijd ( of eigenlijk helemaal geen tijd!) om te schilderen, maar toch droom ik er van om ooit weer wekenlang achter het doek te staan… Een nieuwe artwork collectie is nu even een droom die on hold staat, maar ik ben er zeker van dat dit ooit weer het geval zal zijn! Al is het binnen 10 jaar! ๐Ÿ˜‰

Ondertussen geniet ik volop van Cis zijn creatieve momentjes… Die kunnen soms heel onverwachts lang duren… en soms zoals vandaag zaagt hij uren om te schilderen en wanneer hij dan eindelijk bezig is, heeft hij weer snel genoeg!
Toch stimuleer ik die creatieve momentjes met heel veel plezier!

Sinds twee weken begint hij nu ook een poging te doen om binnen de lijntjes te kleuren! Super schattig en heel zot eigenlijk om te zien hoe snel ze iets oppikken.
Hij hangt nu ook iedere avond vol met volgekleurde armen en handen and i love it!

Op Cis zijn kamertje hangen al heel wat kunstwerkjes en ook heeft hij een grote doos vol met zijn zelfgemaakte kunst… Zelfs van toen hij enkele weken oud was!
Maar ook Cis heeft een kei mooie map waar hij zelf alles in kan stoppen!
Werkjes waar hij zelf heel trots op is! En die map vond ik bij dekleinezebra.com . Het online paradijs op gebied van baby en kids spullen!
De map is van het Nederlandse merk FRESK! Ik leerde het merk kennen toen ik zwanger was van Vin en schreef er HIER nog een leuk stukje over!

In de tekeningen map kunnen we lekker veel kunstwerkjes kwijt. En met het makkelijke handvat kan hij ze overal mee naartoe nemen! ๐Ÿ˜‰

img_1368-2img_1373


img_1374


LOVE, 

Elle. 

Geef een reactie