SPEELBOS

Wie mij volgt op Instagram kon zien dat ik al enkele dagen met “de vroege” stond. Vin heeft om een of andere reden plots goesting om heel vroeg op te staan! Al enkele weken was het rond 6 uur, maar toen dat overging naar 2 keer 5 uur werd ik stiekem toch wel heel heel moe! De eerste dag, vrijdag, kwam ik nog best goed door…
Maar dag 2, zaterdag was ietsje minder! Al was het eigenlijk supergezellig thuis, want ik had me voorgenomen om niet al te veel te gaan doen. Toch had ik rond het middaguur echt nood aan slaap…
Zo die nood dat je plots alles grappig vindt… Dat je voor de stomste dingen de slappe lach hebt en dat je zo nutteloos doorheen het huis loopt en niets meer kan onthouden…
Ik legde mij er bij neer en ging mee rollen op de tapijten… Chillen in Cis zijn kamp en knuffelen met Vin. Tegen de namiddag hing ik blijkbaar helemaal onder de stift en was mijn zwarte shirt besmeurd met geplet fruit en koek… Maar ach… Who cares! 😉

’s Avonds mocht ik extra vroeg mijn bed in en bovendien mocht ik ook nog eens uitslapen… 11 uur aan 1 stuk heb ik geslapen als een roosje en ik voelde me helemaal opgeknapt!
De zon scheen, het beloofde supermooi weer te worden, dus trokken we naar het Kattenbos!

Omdat je met dit herfstweer niet meteen weet of het nu koud of warm zal zijn haalde ik voor de zekerheid toch maar onze nieuwe comfy jassen boven van het merk BENCH
BENCH is een casual maar toch super stijlvol streetwear merk. Je vindt er kleding voor vrouwen,mannen, kinderen en baby’s! 
Comfort en kwaliteit staan bovenaan… En dat merk je echt wanneer je de kleding aanhebt! Mijn jasje lijkt misschien dun, maar het werd vanbinnen gevoerd in een superzachte fleece stof! Het past supermooi aan en ik heb het heel de wandeling lang lekker warm gehad! Ook Cis mocht zijn nieuwe Bench winterjas aan en ook die is lekker zacht en past heel mooi aan… Kortom, zo eentje waar je zeker van bent dat ze er heel de dag in zorgeloos buiten kunnen spelen!
Check zeker eens de site als je nog opzoek bent naar casual, mooie en vooral hele goede winterjassen voor het gezin! (en ze hebben trouwens nog veel meer moois… Maar daar laat ik jullie binnenkort wat meer van zien! 😉 ) 

Cis had er echt veel zin in… Hij zocht naar de grootste stokken en we vonden eikels en kastanjes… En ook andere eikels! (dennenappels)
Ook Vin liep voor het eerst echt mee door de bossen…
Vanaf dat we bij het Speelbos aankwamen ging Vin volledig los… Wat was dat mooi om te zien!! En hij liet zich niet doen hoor! Hij ging zijn grote broer achterna en rende zo hard ie kon!
Bang om zich vuil te maken had hij duidelijk niet! 😉 Dat kan je wel zien aan de foto’s hieronder!

Wanneer je in Kattenbos de wandelroutes volgt, zal je pijltjes tegenkomen die je aanmoedigen om van het pad af te dwalen op zoek naar een mysterieus speelbos. Het loont absoluut de moeite om dit te doen! Wat je ontdekt, is een wondere sprookjeswereld waar natuurlijke speelelementen, ontworpen door de Lommelse land-artkunstenaar Will Beckers, tot leven komen in de fantasie van je kleine bengels. De constructies zijn bijna tachtig meter lang en vormen een groot speelparadijs, met stepping stone-paden en uitnodigende tunnels die tegelijkertijd fungeren als heus bostheater. Maak van je wandelingen door Bosland een avontuur en laat je kinderen zich uitleven in dit bijzondere speelbos.

Een aanrader voor wie graag een dagje met de kids naar het bos trekt!

img_1230

img_1213

img_1204

img_1215

img_1240

img_1237

img_1189

img_1180

img_1178

img_1169

img_1176

img_1166

img_1214

img_1199

img_1200

img_1191

img_1162

img_1234

img_1244

img_1161

LOVE,

Elle

Geef een reactie