LEZEN EN SPELEN

Hoi mama’s ( in spe) !  Lezen, kijken en ontdekken is heel belangrijk voor onze kleinste vriendjes… Zelfs vanaf de allereerste weken!
Zwart wit combinaties trekken heel fel de aandacht van je kleintje… ze zijn dol op die sterke contrasten.
Tijdens het lezen luistert je kleintje heel graag naar je stem…het geeft je baby een veilig en geborgen gevoel en bovendien is het ontzettend leerzaam.

Rebbeca de Leeuw was als klein meisje steeds creatief bezig… ze kon uren teken en knutselen.Vanaf het moment dat ze mama ging worden kwam die creatieve leeuw in haar weer helemaal los en ze maakte heel wat leuke spullen voor haar zoontje Mats. Ze is parttime werkzaam als universitair docent communicatiewetenschap en combineert dit met het onderzoek naar geluk en pro-sociaal gedrag bij kinderen.
Dit samen met haar creatief kunnen bedacht ze een heel mooi en zacht baby boekje.
Voor in de boks of in de wieg, maar wanneer je de touwtjes aan elkaar knoopt heb je een super schattig boekje om mee te spelen of te knuffelen!

Een super mooi boekje dus en ook niet onbelangrijk om te weten… bij ieder verkocht boekje gaat er 1 euro naar War Child. Voor €12,- kan een oorlogskind deelnemen aan de programma’s van Child War… dat komt neer op twaalf boekjes…
Dus lieve mama’s spread the word en weet dat je met dit boekje niet alleen je kleintje maar ook dat oorlogskindje een mooie kans kan geven!

Vin is ondertussen een dik jaar oud en stil zitten in een boks of wieg hoort daar niet meer bij, al is hij wel helemaal weg van zijn boekje, of beter gezegd ” slinger”…
Hij loopt er snel heel de kamer mee rond en hoe wilder hoe beter… 🙂
De touwtjes en het spiegeltje laten hem iedere keer weer lachen!

Wil jij ook zo’n mooi babyboekje? Neem dan HIER een kijkje bij De Leeuw & Co.

img_7650


img_7652

img_7661

LOVE,

Elle

One thought on “LEZEN EN SPELEN

Geef een reactie