SUNDAY AFTERNOON

Oke… Na enkele drukke weken en een beetje te weinig tijd voor de kids, was het tijd om er weer eens op uit te trekken en Cis eens goed te laten uitwaaien! Hij kon het echt wel even gebruiken want na de 1000ste keer “Nee Cis… Nog even wachten, mama is nog even bezig” te horen had hij er meer dan genoeg van!
De laatste dagen was hij een beetje gefrustreerd… Sneller lastig en ik zag hem bijna meer met een pruillip dan met een lach… Misschien ligt het aan de start van het schooljaar of aan het vele werk van mama, ik voelde me er toch stiekem een beetje schuldig om…
Ik moest en zou iets verzinnen om even de zinnen te verzetten!

Hup naar buiten met z’n allen dus! Het was gelukkig niet meer zo puffen en zweten… En we trokken naar een meertje hier in de buurt! Dit keer richting een kleine haven in Lommel met vlak daarbij een prachtig meer… Het leek verdacht veel op de Sahara enkel veel makkelijker bereikbaar en het water was prachtig blauw!

Omdat het toch wel een flinke wandeling zou gaan worden tussen bossen en zand nam ik onze Bugaboo Cameleon mee… Geen kinderwagen die zo goed mee wil werken in de natuur als de Bugaboo…
En ook al weet Cis maar al te goed dat dit de kinderwagen is van Vin, kan hij het toch niet laten om steeds even het plekje in te pikken wanneer ik Vin er even uithaal! 😉

We genoten van een mooie namiddag, zochten de mooiste stenen uit (of de grootste) en gooiden ze zo ver we konden in het water! Cis was door het dolle heen… En ik wist het gewoon dat ik hem weer helemaal blij had gemaakt! Missie geslaagd!

De mooie Shiny Chevron stof van Bugaboo paste opvallend goed bij mijn outfit van de dag! Want helemaal zwart is altijd een goed idee toch?

Ik bestelde vorige week enkele supermooie stuks bij de webshop MasionLab. Een nieuwe online outlet shop, maar eentje om echt wel U tegen te zeggen!
Tal van topmerken aan crazy prijzen! Ik ben echt zoooo ontzettend blij met deze ontdekking! Ik scoorde o.a. enkele broeken van 7 For All Mankind met een korting van bijna 90%… Te gek voor woorden, maar je hoort me niet klagen! 😉
Check ladies… Mega shoptip! 😉
Benieuwd naar de rest van de spulletjes die ik daar vond? Hou dan zeker de blog en Instagram in de gaten, want deze komen vast en zeker nog aan bod!

Mijn basic top is van het merk BENCH… Een casual streetwear label met spulletjes in top kwaliteit… Laatst ontdekte ik het merkje en ik was verrast door de pasvorm en de kwaliteit… Deze top zit heerlijk en vooral de strakke lange mouwen zijn volledig mijn ding!

De zwarte klassiekers van Nike vond ik een tijdje geleden bij Brantano en zien er super uit onder iedere volledige zwarte outfit!

De fake fur bag is mijn nieuwe favoriet uit de Elle Milla Shop en ook de ketting kan je hier terugvinden bij de nieuwe collectie juwelen!

Cis draagt een super easy legging in denimlook (maar is supercomfy en zacht!) van het merk nOeser… Een heerlijk baby-peuter label waar ik jullie binnenkort graag meer over vertel!
Basic shirt en vest van H&M en de blauwe All Stars van Brantano zagen jullie al enkele keren voorbij komen!

Vin draagt een ouder outfit van Cis… Een shirtje van H&M, een truitje van Zara en een bandit broekje van LuckyNo7.
Mama kon jammer genoeg geen twee dezelfde sokjes vinden, dus werden het er twee verschillende van Happy Socks! 😉

Voila lieverds… Blij dat ik hier weer even mijn ei kwijt kon…
Ik hoop dat jullie er weer wat leuke ideetjes uithalen!

img_0145

img_0146

img_0149

img_0141

img_0144

img_0147

img_0158

img_0156

img_0204

img_0216

img_0240

img_0299

img_0246

img_0167

img_0296

img_0178

img_0282

img_0288

LOVE,

ELLE

Geef een reactie