NEW DROP : LOVELY FALL

Hi lieverds… Ik heb jullie zo gemist! Het was hier weer even stil… Veel te stil… Maar dat maak ik volgende weken weer dubbel en dik goed! Er komen weer heel wat leuke blogprojectjes aan en ik kan alvast niet wachten om hier weer op volle toeren te draaien!

Hebben jullie genoten van het warme septemberweer? Ik lag 2 dagen te rillen in mijn bed met een griepje terwijl het buiten tropisch warm was!
Daarna mocht ik als een gek aan de slag om nog net voor het weekend alle nieuwe spulletjes voor de Elle Milla Shop online te krijgen!

En yessss…. Op de valreep is het weer gelukt! Weer een nieuwe collectie? Oh ja… En dit keer helemaal toegespitst op de komst van mijn favoriete seizoen! Lovely Fall…

Ik hou zo veel van de herfst! Buiten nog niet te koud, de bladeren van de bomen die de mooiste kleurtjes krijgen, binnen zitten met een kopje thee en kaarsjes en vooral met weer een heleboel nieuwe kleren aan!

Er is niets zo leuk dan voor dit nieuwe seizoen een hele reeks nieuwe gilets en truien te kopen. Het hoort er ieder jaar bij! Ik ben verslaafd aan al dat mooie knitwear… En als ik al die verschillende breiwerken zo naast elkaar zie hangen dan krijg ik een zalig gevoel!

Komend seizoen spelen we met stoffen, structuren en effecten! De plissé rok speelt hierin een heel belangrijke rol! Niemand kan nog zonder! Je komt ze tegen in de meest uiteenlopende kleuren en lengtes! Jawel… Hier in de Elle Milla Shop ga je zeker eentje kunnen scoren waar jij dol op bent!

Metallic look is ook echt een veel voorkomende trend voor de herfst en winter! De strakke en vaak felle stoffen zorgen voor een prachtig contrast bij heavy knitwear!

Met basics zit je altijd goed! Ik zocht een zalige basic collectie samen die je ook kan dragen wanneer je geniet van een heerlijke comfy dag thuis! Zachte en makkelijke basis kleuren met een hoog draagcomfort…

De fake fur details zijn zeker een must. Je ziet het overal opduiken… Op je schoenen, details aan kleding, jasjes maar ook handtassen! Ik zocht een superleuke collectie uit met fake fur handtassen en heel wat mooie kleurtjes!

Ziezo… Ik ga jullie niet langer in spanning houden! Ik ben helemaal dol op de nieuwe collectie!
Laat de herfst maar komen… Ik ben er meer dan klaar voor!

Oh jaaa… Voor ik het vergeet te zeggen! Jullie mogen dit weekend profiteren van 15% korting op de volledige nieuwe LOVELY FALL COLLECTIE!
Gebruik code NEW15 bij het afrekenen!

Voor vragen en info kan je altijd mailen naar ellemilla@gmail.com

WWW.ELLEMILLASHOP.COM

LOVE,

Elle

2 thoughts on “NEW DROP : LOVELY FALL

Geef een reactie