TINY (MORINING) RITUALS – 1

Ik zeg het vaak… Cis en Vin halen echt het beste in mij naar boven! Hun lachende gezichtjes en hun onvoorwaardelijke liefde maken me zo gelukkig, maar naast dat zijn ze mijn grootste inspiratiebron. Door hen is mijn blog uitgegroeid tot wat die nu is en maakte ik de beslissing om voor de Elle Milla Shop te gaan. Een shop waar fashion moms hun ding kunnen vinden en de leukste hebbedingetjes voor hun kleine bengels kunnen uitzoeken.
Dagelijks op zoek gaan naar de allernieuwste musthaves om zowel de blog als de shop beter te maken en dit gecombineerd met het fulltime mama zijn zorgt er af en toe wel voor dat ik wat tekort heb aan wat me-time!

Als mama heb je weinig me-time… En ik moet eerlijk toegeven dat ik een lange tijd zo moe was dat ik mijn dagelijkse “huidverzorgingsroutine” regelmatig durfde overslaan! Net op het moment dat je huid die verzorging zo hard nodig heeft.
Maar daar heb ik sinds kort iets leuks op gevonden.

Niets is zo heerlijk dan na een badje samen op het grote bed te spelen. Tussen de witte lakens… Met de heerlijk ruikende nieuwe Tiny Rituals lijn voor mama en baby.  Vin en Cis hebben een droog huidje, dus smeren is dan ook een must!
De kalmerende amandelmelk en de hydraterende rijstmelk bieden de ideale zorg voor de de huid van Cis en Vin, maar ook voor de mijne… Wij deden de test en ik ben goudeerlijk wanneer ik zeg dat wij (en vooral mama dan) niet meer zonder kunnen!

Terwijl we spelend op het bed springen, liggen en knuffelen smeer ik hun huidje in en wat genieten ze er van! Ook Cis helpt graag mee! Ondertussen heb ik ook mijn momentje om mezelf in te smeren. Za-lig!

Een favoriet kiezen uit deze reeks topproducten is niet echt makkelijk… Maar weet je waar ik zo enorm van geniet?

Wanneer de kids helemaal opgefrist zijn en hun kleertjes aan hebben, kan ik het niet laten om nog enkele keren te knuffelen om hun zalig frisse huidje te ruiken.De finishing touch gebeurt dan ook met de MILD & SOOTHING BODY LOTION for baby.
Zo blijft hun huidje langer zacht en kan ik nog heel de dag genieten van die heerlijke geur!

Happy Mama, Happy Baby!

IMG_5512

IMG_5627

IMG_5631

IMG_5642

IMG_5579

IMG_5583

IMG_5592

IMG_5594

IMG_5598

IMG_5601

IMG_5611

LOVE,

Elle

 

 

Geef een reactie