WIN DUO TICKETS VOOR BAD MOMS THE MOVIE

Oke…ik wacht eigenlijk al weken om deze post een keer online te krijgen, maar door de drukte van de vakantie, werk & kids ben ik er nog steeds niet aan toegekomen!
Jawel… daar maak ik nu verandering in!
School is weer begonnen… ik moet toegeven dat ik de vakantie erg goed heb overleefd EN ja… ook van genoten, maar ondertussen snak ik weer naar volledige werkdagen zonder een springende,hangende,pestende,lachende,huilende Cis en Vin aan mijn zijde.

Ik kan me eigenlijk niet meer herinneren wanneer ik het laatst naar de bioscoop ben gegaan, mij een groot pak popcorn heb besteld en lekker hangend en vooral zorgeloos naar een flauwe film keek.
Daar maak ik trouwens snel verandering want er liggen hier tickets voor de film BAD MOMS klaar.

We proberen met zen allen de perfecte mama te zijn voor onze kids en iedereen vult de rol van die perfecte mama in zoals ze zelf wilt. Ik weet dat er veel mama’s klaar staan om te steeds te laten zien hoe goed ze het wel niet doen, hoe makkelijk ze alles laten lijken om EN het Huishouden EN het werk EN bijkomende hobby’s of taken makkelijk rond te krijgen….
De ene doet het al wat makkelijker dan de andere maar hoe je het ook draait of keert, er zijn altijd momentjes dat het soms even wat te veel is….

De perfecte mama… ik ben daar zelf nogal losjes in… de perfecte mama hoeft het echt niet allemaal voor elkaar te hebben, full time werken en tot laat in de nacht de strijk en de poets te doen… euh jaaaa het kan, maar ik werk hard, maar dat tot laat in de nacht poetsen doe ik dus niet! πŸ˜‰
Met als gevolg dat het hier af en toe wel eens een boeltje kan zijn wanneer ze eindelijk in bed liggen…Ooeps…
( Moet ik nu echt nog gaan stofzuigen en dweilen? πŸ˜‰ )

Maar goed… Terug over naar de film!

Amy is moeder van haar 2 kids en voor de buitenwereld lijkt het alsof ze alles voor elkaar heeft. Een droomhuis, 2 kinderen, ze sport en heeft een drukke baan. Naast dit alles heeft ze ook nog enkele taken voor de PTA ( oudercomitΓ©.)
Ze streeft naar perfectie en wil voor iedereen en alles goed zijn… hierdoor loopt ze zichzelf steeds meer en meer voorbij.

Na een PTA meeting heeft Amy er meer van genoeg van en besluit ze dat ze niet langer perfect wil zijn. Samen met haar mama vriendinnen besluit ze de club BAD MOMS op te richten.
Maar daar zijn de PERFECT MOMS niet zo heel blij mee! πŸ˜‰

Bekijk hier de super leuke trailer! 

Een geweldige cast zorgt ervoor dat deze film er echt wel veelbelovend uitziet!
En als je weet dat de film van dezelfde makers is als die van The Hangover weet je zeker dat je zal lachen!

Bad-Moms-Movie

Ik kijk echt al enorm uit naar mijn avondje BAD MOMS… Benieuwd of de film me inspireert? πŸ˜‰ I’ll keep you posted on that!

Wil jij er ook even tussenuit en kans maken op een avondje biscoop?
Dan heb ik goed nieuws… ik mag maar liefst 10 duo tickets weg geven voor de BAD MOM film.
Wat moet je doen om die tickets te vinden? Stuur me een foto of een verhaal door wanneer jij als mama toch niet zo perfect was… Wanneer gaat het soms even mis? Heb je grappige verhalen? Let me know… Dit kan in de comments hieronder, via facebook, via instagram… al schrijf je me een brief!

De leukste verhalen zullen beloond worden!

Ohja… en voor ik het vergeet… als jullie de moeilijke mom momentjes moeten delen, dan zal ik dat ook maar even doen zeker? πŸ™‚

De moed zakt me in de schoenen :

– Wanneer je trots nog 5 minuten over hebt voor dat je aan die schoolpoort moet staan…en wanneer je net voor vertrek Vin niet meer kan vinden…
Vind je hem in de toilet tussen de kleine en grote boodschap van grote broer Cis, die ik was vergeten uit het potje te doen…. ( Oh ja… geweldig!)

– Wanneer Cis de volledige talkpoeder over je zetel heeft uitgestrooid…

– Wanneer je steeds achter al die 25 tutten moet gaan zoeken voor bedtijd en dat je baalt dat je nummer 26 niet meer reserve ergens hebt liggen… Grrraaaa ik wil naar bed!

– Wanneer Cis nog maar eens de WC rollen heeft afgerold…

– Wanneer Cis nog maar eens de WC rol in de WC heeft gegooid

– Wanneer Cis zijn grote en kleine boodschap zelf in de wc wil gooien … ( of er naast…)

– Wanneer je net die schone luier hebt ververst, klaar bent om in de auto te stappen en Vin lekker even alles ondersch**t… ( su-per)

– Wanneer je net alles hebt opgeruimd en denkt te kunnen gaan zitten in de zetel, heeft Cis al weer lang een kamp of boot gemaakt hoor… ( Lees alle kussens en dekens op de grond… ” PAS OP VOOR DE HAAIEN MAMA… KOM MEE OP DE BOOT! )

– Als Vin het doosje met tandenstokers heeft gevonden …

– Wanneer Vin de proper gestreken was heeft gevonden…

– Wanneer Vin de vuilbak leeghaalt… en er uit eet…*zucht…

Echt… ik kan uren doorgaan… Misschien wel een leuk thema om mee verder te gaan! πŸ˜‰
Na al deze puntjes heb ik nood aan een glas wijn… of 2! πŸ˜‰

Ik ben alvast heel benieuwd naar jullie verhalen!

Succes mama’s!

LOVE,

Elle.

9 gedachten over “WIN DUO TICKETS VOOR BAD MOMS THE MOVIE

  1. Leuke wedstrijd! Wil de film heel graag zien want lijkt me heel herkenbaar. Sinds ik bevallen ben, heb ik de indruk dat moeders niet altijd even lief zijn voor elkaar dus ik vind het fijn dat je zo’n wedstrijd lanceert. We doen toch allemaal maar wat πŸ™‚ Ik ben altijd een perfectionist geweest maar ik heb me er eigenlijk al bij neergelegd dat het onmogelijk is om de perfecte mama te zijn. Het ergste dat ik al heb meegemaakt is dat mijn dochter in de zetel was aan het spelen. Ze was zo wild en enthousiast dat ik een fractie van een seconde te laat was om haar op te vangen toen ze uit de zetel viel. Dit zorgde voor een blauw oog die heel wat wenkbrauwen deed fronsen. #notmyfinestmoment Of het moment waarop we onderweg waren naar een familiefeest en we tot het besef kwamen dat we GEEN LUIERTAS bij hadden. We wonen in Antwerpen en waren al voorbij Brussel toen mijn man vroeg, heb jij de luiertas in de koffer gestoken? Waarop ik antwoordde, ik had de dochter vast, ik dacht dat jij die in de koffer had gestoken. We zijn moeten omkeren want we hadden geen eten, geen pampers, geen reservekledij,…helemaal niets bij…Opnieuw #notourfinestmoment. Nu kunnen we er mee lachen en zeggen we altijd, we doen ons best en onze dochter is een vrolijke kleine dame dus zo erg zullen we het niet doen πŸ™‚

  2. Onze 3-jarige heeft de pipi-kaka-godverdomme fase. Wanneer zijn kleine babybroer in de winkel iets laat vallen en hij schreeuwt uit “gooooooodverdomme!” kan ik wel door de grond zakken…
    Het doet me overigens ook denken aan de fase toen hij juist “papa” kon zeggen en hij dan ook in de winkel tegen elke man “papa” zei. Heb ik vreemde blikken gekregen van mannen en kwade van de vrouwen…

  3. Nu ik zelf binnenkort mama word, ben ik er zeker van dat ik een trouwe volger word! De vormgeving van je blog is alvast top!
    Ik kan dus nog geen leuke anekdotes vertellen over ‘motherhood’, maar ben er zeker van dat die er heel snel gaan komen, oops πŸ˜‰
    Toch hoop ik een kansje te maken om de film te gaan zien, nog een laatste me-time voor onze little one er is binnen twee Γ  drie weken!

Geef een reactie