Back to school met H&M

Dat ik een grote H&M fan ben dat hadden jullie waarschijnlijk al door! Shoppen bij h&m gebeurd zo goed als maandelijks. Ook voor de jongens zijn er steeds een helehoop mooie spulletjes waar ze heel lang mee verder kunnen!

Dit jaar pakt H&M uit met een zeer straffe BACK TO SCHOOL collectie. Toen ik gisterenavond de kindjes in bed had gelegd ging ik nog even een voorraad kleren bestellen voor de start van het nieuwe schooljaar!
Cis heeft eindelijk maatje 92… Ik heb er een hele tijd op moeten wachten maar nu kon ik dus eindelijk shoppen bij de grote jongens! 😉
Wat een TOP collectie zeg! Ik vertel jullie zo welke spulletjes ik alvast heb uitgekozen, maar eerst nog een woordje uitleg over een ge-wel-di-ge back to school campagne!

In het campagne filmpje dansen kinderen de herfst in! En dat doen ze met volle overtuiging… meteen kreeg ik een mega smile op men gezicht en zat ik vrolijk mee te wiebelen op een cool Hip Hop deuntje!
Aaah dit is zooo cool!

Campagne Filmpje Back To School H&M

image_z19bqJ1SjZKzfdQj7lObgA

Benieuwd waar Cis en Vin deze herfst mee zullen rondlopen? Dit is mijn keuze! Sorry again… black,white and grey again! 😉

Love,

Elle.

Geef een reactie