De start van iets nieuws – Kapaza

Jullie weten dat ik helemaal gek ben van interieurspulletjes. Maar in ons huisje ben ik een beetje zoek… In tegenstelling tot onze andere huisjes ziet dit er iets te braaf uit! 😉
Meer en meer begin ik afscheid te nemen van mijn altijd favoriete landelijke stijl…
De voorbije 2 jaar waren ontzettend druk en ik heb amper nog de tijd gehad om met ons interieurtje bezig te zijn! Wat ik heel jammer vind…  Daarom breng ik daar vanaf nu stilaan verandering in!

Tijd dus voor iets nieuws… Voor een nieuwe look…
We wonen hier samen met onze 2 boys en mijn 2 stiefdochters. Heel groot is het hier niet, dus wil ik het komende jaar wat meer ruimte gaan creëren… Het praktischer inrichten, maar toch warm en gezellig!

Veel plek voor nieuwe spullen heb ik niet, dus neem ik eerst afscheid van onze meubels…
Ik besloot daarom al enkele meubels aan te bieden op Kapaza.be… Een ideaal platform dat mensen helpt om de beste deal te sluiten op een eenvoudige, gemakkelijke en snelle manier.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik er zelf nog nooit eerder mee heb gewerkt, maar toen ik alvast even een kijkje ging nemen bij de categorieën “Meubels en decoratie” en “Kunst en antiek” kwam ik al heel wat pareltjes tegen voor mijn toekomstig interieur!!!

But… First things first! Laten we maar eerst even wat plaats maken thuis, voor ik onze woonkamer volprop met ander interieurspulletjes! 😉

Geen heel administartief gedoe, maar met enkele makkelijke stapjes plaatste ik mijn eerste 3 zoekertjes.

Met als eerste deze 4-deurs dressoir uit massieve Franse eik.
Een supermooi robuust stuk… Zeker weten dat ik hier spijt van ga krijgen, maar hij is net te groot voor hier en hij heeft al tegen iedere muur gestaan en toch krijgt hij hier net niet het goede plekje…
Misschien hebben jullie wel dat perfecte plekje?

Bekijk hier het zoekertje!


De set van 1-zitjes… 2 mooie fauteuils waar we enorm veel plezier van hebben gehad. Maar ondertussen heb ik zin in iets meer kleur, dus deze lieverdjes mogen ook naar nieuwe liefhebbers.
Ze hebben hier en daar wel wat gebruiksslijtage, maar zien er nog heel goed uit!
Ook de zit- en rugkussens zijn nog in zeer goede staat!

Bekijk hier het zoekertje!


En als laatste deze mooie grote jongen! De grote 4-deurs buffetkast! Deze was heel lang mijn favoriet in huis, maar net zoals het dressoir is ook deze kast te groot voor mijn nieuwe plannen!

Bekijk het zoekertje hier!


Voila… Ik ben heel benieuwd naar het resultaat… Ik begin alvast te dromen van een nieuwe look hier thuis en hopelijk maak ik iemand van jullie blij met deze meubels.

Meer info kan je terugvinden bij de zoekertjes… Bieden mag uiteraard… Maar als je nog extra vragen hebt, dan mag je me dat zeker laten weten!

Home sweet home!

Love,

Elle

Een gedachte over “De start van iets nieuws – Kapaza

  1. Ik vind het altijd zo een gedoe om dingen die je niet meer hoeft, online te plaatsen en afspraken te maken. Mensen bieden soms ook belachelijke prijzen. Maar toch blij dat deze websites bestaan! Zo verdien je er nog een centje aan 🙂

Geef een reactie