THE BIG NEW DROP

Wauw… Jullie zullen je wel hebben afgevraagd waarom het hier zo stil is op de blog! De voorbije weken ben ik volop bezig geweest met de voorbereidingen van de nieuwe collectie. In mijn zoektocht naar al die nieuwe spullen kon ik me met moeite inhouden… Het gevolg hiervan is te zien in een hele grote hoeveelheid spullen! 😉

Zijn jullie ook zo dol op de seizoensveranderingen? Ik hoop natuurlijk nog wat zon mee te pikken, maar ik kijk stiekem zo hard uit naar de nieuwe herfstcollecties…
De herfstcollectie in de Elle Milla shop is een mix van verschillende stijlen.Zoals iedere keer probeer ik voor stuks te kiezen die heel makkelijk te combineren zijn, basic stuks voor iedereen, maar steeds met een tikkeltje extra. Ik heb een zwak voor zachte stofjes… (ook thuis worden ze hier iedere keer gek als ik nog maar eens afkom met “oooh voel eens hoe zacht?!”) Dus dit jaar ging ik op zoek naar nog meer en nog zachtere spullen.
Gilets die comfortabele zitten, zalig zachte leggings die je de kou snel doen vergeten en comfy basics voor thuis of op het werk.
Uiteraard moeten er ook wat classy toppertjes tussen zitten! Wat dacht je van het perfecte jasje met fake fur sjaal, of de half lange plissé rok die je doet stralen…
Allemaal 1 voor 1 topstuks…

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie net zoals voorbije jaar de collectie mooi vinden. Geef me zeker jullie feedback… Wat jullie ervan vinden, wat jullie nog missen, waar ik zeker op moet letten wanneer ik weer op zoek ga naar nieuwe spullen…
Want lieve schatten… Dit is nog maar het begin van de fall collectie 2016…
Ik ben er best een beetje trots op… Hope you’ll like it!

Nog niet helemaal klaar voor de herfst? Geen probleem hoor… Er zitten genoeg mooie dingen tussen die je ieder seizoen kan dragen! 😉

Vergeet ook zeker onze WEEKEND DEAL niet! Wie dit weekend koopt krijgt als bedankje een mooie korting! Koop je 1 stuk? Dan krijg je 10% korting… (gebruik code NEW10) ,koop je 2 stuks of meer? Dan krijg je 15% korting (gebruik code NEW15).

Veel shopplezieeeer!
www.ellemillashop.com

 

Een gedachte over “THE BIG NEW DROP

Geef een reactie