MyNameBook

Een fotoboek samenstellen voor Vin zijn eerste verjaardag… dat leek een zware opdracht! Ik zou de foto’s die ik van mijn kleine vriendjes nam niet meer kunnen tellen! Overal staan foto’s. Ik dook  mijn archief in en koos de allerleukste foto’s uit.
Via smartphoto.be maakte ik heel makkelijk een fotoalbum.
Het resultaat mag er wezen, want het werd een hele mooi fotoboek… vol met de mooiste herinneringen van Vin zijn eerste jaar!Maar ik ontdekte nog iets heel leuks…. Ik ben dol op boekjes en kocht voor Vin zijn eerste verjaardag een tipi met heel wat mooie leesboekjes. Hij is misschien nog wat jong, maar het lezen en kijken naar mooie prentjes is een hele goede oefening en je kleine kapoen leert zo heel veel.

Bij smartphoto kwam ik het MyNameBook tegen en dat wou ik echt wel even met jullie delen! Zijn  jullie ook zo’n boeken wurms? Dan is dit een mega tip!

Je kiest zelf de omslag van het boek door een dier uit te kiezen en de naam van je kind in te vullen. Voordat het verhaal van start gaat kan je zelf nog een persoonlijk stukje schrijven.
Hierna wordt het naamboek automatisch gevuld met kleine gedichten waarin de dieren de verschillende letters van hun naam verzamelen.
Het boek is prachtig getekend en de gedichtjes zijn super!
Wij kozen voor de panda cover!

Cis vindt het boek vooral al heel interessant en Vin die krijgt een instant smile op zijn gezicht als hij de mooie diertjes in het boek ziet

img_1333

img_1334

img_1335

img_1168

LOVE,

ELLE.

 

Geef een reactie